Teambuilding og coaching

 

Forbedr kommunikationen på din arbejdsplads: Prøv et kommunikationskursus fra JohnHarmsen

Synes du, at kommunikationen på din arbejdsplads kunne være bedre? Oplever du, at dine kolleger tit misforstår hinanden, og at det derfor tager længere tid for dem at færdiggøre deres opgaver, fordi de hele tiden bliver nødt til at spørge, hvad den anden mente? Så kan det være, at et kommunikationskursus fra JohnHarmsen er det rette for din arbejdsplads. Det vil nemlig kunne hjælpe dine medarbejdere med at forstå hinanden bedre. Lyder det som det rette for dit arbejde? Så kan du læse mere om det i denne artikel?

» Læs resten af "Forbedr kommunikationen på din arbejdsplads: Prøv et kommunikationskursus fra JohnHarmsen"

JohnHarmsen

En erfaren forsikringsmægler erhverv – forsikringsrådgivning til firmaer

Assurance Forum blev etableret helt tilbage i 1978, og derfor har de fået en stor erfaring og ekspertise inden for forsikringsmægling til erhverv samt mægling og rådgivning omkring firmapensioner. Assurance Forum er en mellemstor mæglervirksomhed, der har som mål at have meget tilfredse kunder, derfor er den personlige kundekontakt og rådgivning prioriteret højt.

» Læs resten af "En erfaren forsikringsmægler erhverv – forsikringsrådgivning til firmaer"

Assurance Forum

Opnå gode salgsresultater med effektive salgskurser

Har dine medarbejdere brug for salgstræning og gode råd, så er Resultatskaber klar på at hjælpe jer. Besøg Rolf Høegh her på linket www.resultatskaber.dkog læs mere om hans effektive salgskurser, der uden tvivl vil klæde dine medarbejder på til at møde jeres mange kunder.

» Læs resten af "Opnå gode salgsresultater med effektive salgskurser "

Resultatskaber

Lean kursus der er tilpasset mange forskellige jobfunktioner

Holdet bag Compass Lean Akademi har mange års erfaring inden for private og offentlige erhverv, hvilket betyder at de kan skræddersy et Lean kursus, der er tilpasset mange forskellige jobfunktioner, som der er efterspørgsel på.

» Læs resten af "Lean kursus der er tilpasset mange forskellige jobfunktioner"

leankursusdk-compass-lean-akademi.gif

Salgstræning og uddannelser til dine ansatte

Som med alle professioner her i livet, gælder det også for salgsbranchen, at øvelse gør mester. Derfor tilbyder de på resultatskaber.dk deres store ekspertise indenfor salg, så du og dit team kan få større og bedre erfaring i jeres arbejde, og således opnå mere tilfredsstillende resultater. Så hvis du gerne vil være en dygtig sælger, vil du bestemt kunne drage fordel af den salgstræning de tilbyder hos resultatskaber.dk.

» Læs resten af "Salgstræning og uddannelser til dine ansatte"

Resultatskaberen

Styrk dit team med teambuilding fra Mak og Par

Teambuilding handler om at styrke teamets samarbejdsevne og fælles kompetencer. Hos Mak og Par er man garanteret god teambuilding, der giver oplevelser for alle de deltagende.

» Læs resten af "Styrk dit team med teambuilding fra Mak og Par"

Mak og par

Udvikl din medarbejdergruppes samarbejdskompetencer

Søger du teambuilding for at udvikle din medarbejdergruppes samarbejdskompetencer, eller vil du have teamudvikling, der målretter sig mod forhøjet effektivitet og styrke blandt teamet, så besøg Mak&Par på www.makogpar.dk.

» Læs resten af "Udvikl din medarbejdergruppes samarbejdskompetencer"

Mak&Par.PNG

Få oplevelser med teambuilding, team og firma events, teamudvikling mm. online

Hos Mak & Par kan du få oplevelser i firma regi i form af teambuilding, team & firma event samt teamudvikling. Der er mange muligheder for oplevelser, når du lægger det i hænderne på Mak & Par, så kig nærmere på Mak & Pars site og bliv inspireret til jeres næste firmaevent.

» Læs resten af "Få oplevelser med teambuilding, team og firma events, teamudvikling mm. online"

Hold dit firma event, PR event, svømmehal event eller lign. med FunBallz.dk

Du kan afholde dit firma event, PR event og svømmehal event i samarbejde med Funballz.dk. De har nogle gode priser på event udlejning.

» Læs resten af "Hold dit firma event, PR event, svømmehal event eller lign. med FunBallz.dk"

Makogpar.dk - Teambuilding og oplevelser i autentiske rammer

Nogle teambuilding-aktiviteter kræver kun ganske få remedier og nogle engagerede deltagere - andre vinder ved at rammerne udtrykker en særlig autencitet og underbygger den konkrete aktivitet. Mak&Par har et tæt samarbejde med Dragør Fort hvor rammerne er perfekte for snart sagt enhver form for teambuilding i storKøbenhavn og teamevents.

» Læs resten af "Makogpar.dk - Teambuilding og oplevelser i autentiske rammer"

Salgstræning, kompetenceudvikling og organsationsudvikling online

Hos Performanze kan du og din virksomhed få stort udbytte af de forskellige former for salgstræning, der tilbydes. Hos Performanze lægges stor vægt på, at deltagerne aktiveres i læringsprocessen, således denne bliver relevant og involverende for dem.

» Læs resten af "Performanze.dk - Salgstræning, kompetenceudvikling og organsationsudvikling online"

Performanze tilbyder salgskurser, lederkurser, organisationsudvikling mm.

Stort udvalg af kurser til erhvervsdrivende og deres ansætte.

» Læs resten af "Performanze tilbyder salgskurser, lederkurser, organisationsudvikling mm."

Grundige kurser i salgstræning

Performanze tilbyder grundige kurser med salgstræning, der skal ruste salgsteam til at kunne yde deres maksimale inden for de rammer, som virksomheden selv har skabt.

» Læs resten af "Grundige kurser i salgstræning"

Kategorier