Helse og sundhed

 

Den rette tandtekniker til at guide dig mod en ny tandprotese

Bor du i eller omkring Randers, og har du brug for en tandtekniker i Randers? Så skal du læse med her. Det samme gælder, hvis du er interesseret i tandproteser samt priser på tandproteser. I begge tilfælde kan det med sikkerhed betale sig at henvende dig til tandklinikken i Sundhedshuset.

At finde den rette tandtekniker i Randers, der sikrer kvalitet og professionel behandling, er afgørende for din munds sundhed. Så derfor er det vigtigt, at du lander et trygt sted fra starten af.

» Læs resten af "Den rette tandtekniker til at guide dig mod en ny tandprotese "

pexels-andrea-piacquadio-3779705.jpg

Selvforkælelse i hovedstaden: oplev uovertruffet velvære med luksuriøs massage i København

» Læs resten af "Selvforkælelse i hovedstaden: oplev uovertruffet velvære med luksuriøs massage i København"

Udklip.PNG (2)

Reddende hænder: Sådan kan et førstehjælpskursus gøre en forskel!

Førstehjælp redder liv! Uheld og nødsituationer kan opstå når som helst og hvor som helst, og det er vigtigt at være forberedt. Én måde, hvorpå du kan gøre en forskel og redde liv, er ved at deltage i førstehjælpskurser.

Ved at lære de grundlæggende principper for førstehjælp kan du handle hurtigt og effektivt i nødsituationer. LifeAid opfordrer alle til at deltage i kurser i førstehjælp i hele Danmark for at skabe et mere trygt og sikkert samfund.

» Læs resten af "Reddende hænder: Sådan kan et førstehjælpskursus gøre en forskel!"

LifeAid

Hedenhus forhandler aloe vera olie og økologisk koldpresset solsikkeolie

Leder du efter økologiske æteriske olier, så kan du være helt sikker på at Hedenhus har det, du skal bruge. De har nemlig et bredt udvalg af forskellige olier, som blandt andet aloe vera olie, der oftest anvendes i kropspleje produkter. Det er også stedet at finde økologisk koldpresset solsikkeolie, der kan anvendes til flere forskellige ting.

» Læs resten af "Hedenhus forhandler aloe vera olie og økologisk koldpresset solsikkeolie"

Hedenhus

Den bedste genoptræning og heling med hjælp fra K. C. Pedersen

Hos K. C. Pedersen er kompetencerne på plads. Her er faglighed, funktion og forandring i fokus, når der forhandles produkter til både genoptræning og hjælpemidler til hverdagens gøremål. Bandage og skinner såsom silversplint er derfor aldrig længere væk end på www.kcpedersen.dk.

 

» Læs resten af "Den bedste genoptræning og heling med hjælp fra K. C. Pedersen"

K. C. Pedersen

Tandklinikken i Sundhedshuset klarer alt fra tandblegning til tandprotese

Det er altid ideelt, at du passer bedst muligt på dine tænder. Opholder du dig i Randers eller området omkring Randers, er Tandklinikken i Sundhedshuset den rette tandlæge for dig. De kan sørge for tandblegning eller tandprotese iblandt andre behandlinger. De sørger altid for at bruge skånsomme og sikre behandlinger.

» Læs resten af "Tandklinikken i Sundhedshuset klarer alt fra tandblegning til tandprotese"

Tandklinikken i Sundhedshuset

Den mest naturlige tandbro kan laves hos denne tandlæge i Randers

Står du og mangler en dygtig, professionel og erfaren tandlæge i Randers, bør du læse med her. For i de følgende to afsnit skal det nemlig handle om Tandlægerne Hafniahus, der altid kan hjælpe dig - uanset om du skal have en almindelig tandpleje, en kosmetisk tandbehandling, en tandbro eller en hvilken som helst anden tandbehandling.

» Læs resten af "Den mest naturlige tandbro kan laves hos denne tandlæge i Randers"

Tandlægerne Hafniahus

Overvej airconditionanlæg, og styr temperaturen 100 %

Få bedre kontrol over temperaturen med et airconditionanlæg i dit hjem. På den måde kan du altid indstille temperaturen efter dine behov, når der er for varmt eller indelukket hjemme hos dig. På linket her kan du læse en masse om, hvorfor et airconditionanlæg er dit sikre valg i sommervarmen i forhold til andre produkter og apparater. Tag selv et kig og bliv klogere på, hvad det kan gøre for dig.

» Læs resten af "Overvej airconditionanlæg, og styr temperaturen 100 %"

airconditionanlæg

Alt i ankelvægte og kalk til træning i topkvalitet - Sidea.dk

Ankelvægte kan give en rigtig god træning, hvis de benyttes korrekt i forhold til den træningsform / sport, som du dyrker. Sidea.dk forhandler også andet i træningsudstyr. Ja, de har det meste til motionscentret og til eget hjem. Er du på udkig efter kalk til træning, vægtskiver, boldtrampoliner eller crossfit slæder? Så hop ind på www.sidea.dk, og gør en god handel på kvalitet, med mulighed for rentefri finansiering.

» Læs resten af "Alt i ankelvægte og kalk til træning i topkvalitet - Sidea.dk"

Sidea.dk

Frokost+ og deres frokostbuffet leveres ud af huset til firmaer i Århus

Hos Frokost+ er de dygtige, ja, de er rigtig gode til at glæde virksomheder i Århus med frokostbuffet i hverdagen. Det er en mulighed for frokostordning til firmaer, der altid stræber efter kvalitet. Smag på god mad, som selvfølgelig leveres til jeres dør. Jeres rute til sund mad begynder via frokostplus.dk. I er velkomne til at hoppe direkte derind, ellers så læs med her først.

» Læs resten af "Frokost+ og deres frokostbuffet leveres ud af huset til firmaer i Århus"

Frokost+

Frokostordninger til virksomheder med minimum 10 kuverter

Madkonceptet byder på god mad ud af huset til firmafrokost. Deres frokostordning kan bestilles, hvis jeres firma har en adresse i København og forskellige egne deromkring. Tag kontakt til dem for at få mere viden om din mulighed for at blive tilmeldt denne ordning med frokostbuffet, der er elsket blandt nuværende kunder.

» Læs resten af "Frokostordninger til virksomheder med minimum 10 kuverter"

Madkonceptet

Catering til erhverv i Aarhus - Frokostordninger hos Frokost+

Få individuelt tilpasset frokost, der er skabt til den enkelte medarbejder. Frokost+ tilbyder en frokostordning, der både kan fås som buffet eller som mad i portioner. Portionsanrettet firmafrokost er selvfølgelig en oplagt service at tilvælge i disse tider. På www.frokostplus.dk kan du læse mere om firmaet her, der er specialist i catering til virksomheder med adresse i Aarhus, Hørning, Sabro, Randers m.m.

» Læs resten af "Catering til erhverv i Aarhus - Frokostordninger hos Frokost+"

Frokost+

Hvalpepakker og hundefoder - Naturens egne ingredienser

HIKE er et godt sted at starte med at kigge, næste gang du gerne vil købe naturligt hundefoder som f.eks. kornfri hundemad. De har nemlig specialiseret sig inden for denne type foder, og kan helt sikkert også levere hundefoder, som din hund vil elske. Udover naturligt hundefoder har de også en række andre slags spændende produkter i kataloget, blandt andet hvalpepakker, godbidder og kosttilskud til hunde. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

» Læs resten af "Hvalpepakker og hundefoder - Naturens egne ingredienser"

HIKE

Flydende håndsæbe og shower gel via www.badeanstalten.dk

Badeanstalten leverer flydende håndsæbe til hele Danmark. Produktionen finder sted i Aalborg, og den lille fabrik byder også på shower gel og body wash online. Hvis du prioriterer de naturlige alternativer, kommer du til at blive forelsket i produkterne fra www.badeanstalten.dk. Der er også masser af skønne gaveideer med badesalte, læbepomade, salve, massageolie og meget andet skønt på hjemmesiden.

» Læs resten af "Flydende håndsæbe og shower gel via www.badeanstalten.dk"

Badeanstalten

Alt fra mentaltræning for elitesportsudøvere til metakognitiv terapi i København udbydes af Psykolog Maria Bang

Psykolog Maria Bang tilbyder foruden konkret behandling af psykiske vanskeligheder og lidelser, også hjælp, rådgivning og terapi i mange forskellige situationer, der fx. kunne være hvordan man lærer at mestre præstationspres. Grundet særlig efteruddannelse, er hun blandt de psykologer der tilbyder metakognitiv terapi i København, i Lyngby området, der gør hende særligt kvalificeret til dette.

 

 

» Læs resten af "Alt fra mentaltræning for elitesportsudøvere til metakognitiv terapi i København udbydes af Psykolog Maria Bang"

Psykolog Maria Bang logo

Motionsudstyr online - Motionscykler, crosstrainere m.m.

Kigger du efter godt træningsudstyr? Køb en crosstrainer eller motionscykel hos Saga Trim. Du finder god kvalitet via sagatrim.dk, hvor du bliver prismatchet.

» Læs resten af "Motionsudstyr online - Motionscykler, crosstrainere m.m."

Saga Trim

Helsekost – en charmerende helsebutik i Århus

Ganefryd er lig med helsekost i Århus. Denne helsebutik har adresse i den centrale del af Danmarks næststørste by, men der er også oprettet en butik i Lemvig.

» Læs resten af "Helsekost – en charmerende helsebutik i Århus"

Ganefryd

Bestil Zero Smoke øremagneter eller et action kamera via home-shoppen.dk

Hver gang du besøger Home Shoppen, bliver du præsenteret for et spændende og velassorteret udvalg af diverse produkter til boligen, produkter til personlig hygiejne og helseprodukter samt diverse produkter til underholdning i fritiden. Således finder du alt lige fra Zero Smoke øremagneter til at hjælpe ved rygestop til et smart action kamera, til at lave vilde og flotte optagelser når du er ude i naturen. Læs mere om begge dele herunder.

» Læs resten af "Bestil Zero Smoke øremagneter eller et action kamera via home-shoppen.dk"

Home Shoppen

Ansigtsbehandling og fjernelse af skønhedspletter hos Lady Beauty

Er du på udkig efter en hjemmeside hvor du kan læse om skønhedsbehandlinger så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her ladybeauty.dk hvor Lady Beauty giver dig indblik i deres store udvalg af behandlinger såsom ansigtsbehandling og fjernelse af skønhedspletter.

» Læs resten af "Ansigtsbehandling og fjernelse af skønhedspletter hos Lady Beauty"

Lady Beauty

Den Grønne Asparges - familie måltidskasser eller light madkasser til døren på abonnement

Den Grønne Asparges tilbyder en populær løsning for singler, par og danske familier, der ønsker frisk mad fra bunden tilbage i livet. Deres light madkasse er perfekt til dem med et mål om at tabe sig. Læs også mere om de populære familie måltidskasser på dengrønneasparges.dk.

» Læs resten af "Den Grønne Asparges - familie måltidskasser eller light madkasser til døren på abonnement"

Den Grønne Asparges

Her finder du bl.a. yogaudstyr og en meditationspude i høj kvalitet

Hos GodKarmaShop.dk finder du hvad du skal bruge, hvis du har lyst til at forbinde krop med sind. Med et stort udvalg af yogaudstyr og meditationspuder, kan du være sikker på at finde et produkt, der gør din yoga eller meditation markant lettere og mere komfortabel.

» Læs resten af "Her finder du bl.a. yogaudstyr og en meditationspude i høj kvalitet"

GodKarmaShop.dk

Info om tilskud til fedtforbrænding og hydrolyseret proteinpulver

Only Approved Supplements sælger tilskud af højeste kvalitet inden for fedtforbrænding, til dem der ønsker at komme af med de overflødige kilo. På www.only-approved.dk kan du også vælge tilskud til muskelopbygning. Du finder alle typer af proteintilskud online inkl. hydrolyseret proteinpulver.

» Læs resten af "Info om tilskud til fedtforbrænding og hydrolyseret proteinpulver"

Only Approved Supplements

Find alt lige fra et magnetisk hæmatit armbånd til en UV pandelampe hos Shop 7d - Vital Helse og Gadgets

Oplever du nogen gange problemer med træthed og lavt energiniveau, så kan et magnetisk hæmatit armbånd muligvis hjælpe dig. Besøg Shop 7d - Vital Helse og Gadgets her shop.7d.dk. Her finder du også en funktionel UV pandelampe med blåt og hvidt lys og andre gadgets, der kan gøre din hverdag sjovere.

» Læs resten af "Find alt lige fra et magnetisk hæmatit armbånd til en UV pandelampe hos Shop 7d - Vital Helse og Gadgets"

Shop 7d - Vital Helse og Gadgets

Lækker firmafrokost – økonomisk frokostordning Aarhus hos Frokost+

Det er populært blandt moderne virksomheder i Danmark at bestille firmafrokost fra en catering virksomhed som fx Frokost+. Deres frokostordning Aarhus sørger hver dag for, at hårdtarbejdende århusianere får den rette næring og masser af smag til at komme igennem den lange arbejdsdag.

» Læs resten af "Lækker firmafrokost – økonomisk frokostordning Aarhus hos Frokost+"

Frokost+

Protein Baker har flere protein opskrifter, der er sunde

Leder du efter muligheder for at få mere protein i dit bagværk? Protein Baker er specialister, og deres hjemmeside er en nyttig portal med info som protein opskrifter. Hvis du søger efter sunde opskrifter, så klik ind på proteinbaker.dk.

» Læs resten af "Protein Baker har flere protein opskrifter, der er sunde"

Protein Baker

Protein Baker har et stort udvalg af protein cookies og protein boller

Hvis man gerne vil finde sundere alternativer til brød og kage, så bør man uden tvivl besøge Proten Baker. Her finder man blandt andet protein cookies uden tilsat sukker og protein boller. Begge dele er ganske glutenfri og smager rigtig godt. Man kan læse mere ved at klikke ind på hjemmesiden www.proteinbaker.dk.

» Læs resten af "Protein Baker har et stort udvalg af protein cookies og protein boller"

Protein Baker

Et badekar armatur samt muligheder inden for en piedestal vask

Hos SPA Kompagniet kan du købe alt til badeværelset. Du kan købe en flot piedestal vask samt et badekar armatur til en god pris.

» Læs resten af "Et badekar armatur samt muligheder inden for en piedestal vask"

SPA Kompagniet

Find fedtprocentmåler eller narkotest i god kvalitet hos Testdig.dk

Hvad enten man gerne vil købe narkotest, eller man er på udkig efter en god fedtprocentmåler, så er Testdig.dk helt sikkert det rette sted at lede. Her finder man nemlig begge dele i særdeles god kvalitet, så man er sikker på, at man får de korrekte resultater. Køb ved at klikke på linket lige her www.testdig.dk.

» Læs resten af "Find fedtprocentmåler eller narkotest i god kvalitet hos Testdig.dk"

Testdig.dk

Kun det bedste i kosttilskud hos Natur Poteket

Hos Natur Poteket kan du finde alt i helsekost. Leder du blandt andet efter kosttilskud eller andre typer tilskud, så kan du finde et kæmpe udvalg af det på www.naturpoteket.dk. På sitet forhandles der desuden superfoods, hudplejeprodukter, cremer, shampoo, vitaminer og meget, meget mere. Tjek det hele på hjemmesiden.

» Læs resten af "Kun det bedste i kosttilskud hos Natur Poteket"

Natur Poteket

Bredt udvalg af gode produkter til din krop og dit velvære

Går du op i helsekost og sunde creme, så er Natur Poteket lige stedet for dig. Besøg dem her http://naturpoteket.dk og find et bredt udvalg af gode produkter til din krop og dit velvære.

» Læs resten af "Bredt udvalg af gode produkter til din krop og dit velvære"

Naturpoteket

Alt til tænderne fra Tandex og Ekulf

Er du på udkig efter de effektive Tandex mellemrumsbørster eller tungeskrabere fra Ekulf, så er MundFrisk.dk lige shoppen for dig. Besøg dem her på deres professionelle online shop http://mundfrisk.dk og find deres brede sortiment af produkter fra Tandex og Ekulf, så du kan opnå en effektiv og virkningsfuld tandpleje.

» Læs resten af "Alt til tænderne fra Tandex og Ekulf"

MundFrisk.dk

Brands som Manduka og Run & Relax hos GOYOGI

Dyrker du yoga vil du med sikkerhed have brug for det rette udstyr, det kan du finde hos www.goyogi.dk, der blandt andet tilbyder produkter fra Manduka og Run & Relax

» Læs resten af "Brands som Manduka og Run & Relax hos GOYOGI"

GOYOGI

Ægløsningstest samt sædkvalitetstest via forhandleren Testdig.dk

Hos Testdig.dk kan du finde mange forskellige gode ting og sager til gravide eller til par, der gerne vil være det. Du kan bl.a. købe ægløsningstest eller sædkvalitetstest til gode priser.

» Læs resten af "Ægløsningstest samt sædkvalitetstest via forhandleren Testdig.dk"

Testdig.dk

Nyt og lækkert udstyr til Yoga

Er du en glad yogaudøver, der trænger til nyt og lækkert udstyr, som du slet ikke troede fandtes til så små priser? Så besøg GOYOGI på deres webshop og find fantastiske Manduka artikler eller måske Liforme yoga måtter.

» Læs resten af "Nyt og lækkert udstyr til Yoga"

Goyogi

Godt kosttilskud og hjælp til søvnproblemer hos HelseWorld

Hos HelseWorld kan man få hjælp til søvnproblemer blandt andet via det kæmpe udvalg af kosttilskud, som kan ses på hjemmesiden www.helseworld.dk.

» Læs resten af "Godt kosttilskud og hjælp til søvnproblemer hos HelseWorld"

HelseWorld

Gode tilbud på Funderbags og produkter til en sundere livsstil

Hos Mitliv.dk finder man altid et godt tilbud på produkter til en sundere livsstil såsom Funderbags og meget mere.

 

» Læs resten af "Gode tilbud på Funderbags og produkter til en sundere livsstil"

mitliv.dk logo.PNG

Kaffebønner, udrensningskure og meget mere til at tabe dig

Hvad enten man gerne vil tabe sig, eller man er meget seriøs omkring sin træning, så er www.body-stuff.dk den rette hjemmeside at besøge. Her finder man blandt andet grønne kaffebønner, udrensningskure, diverse produkter til måltidserstatning og meget, meget mere. Læs mere på www.body-stuff.dk.

» Læs resten af "Kaffebønner, udrensningskure og meget mere til at tabe dig"

Body Stuff

Magnethalskæder der lindre hverdagens smerter

Mange danskere døjer med hovedpine og nakkesmerter, men heldigvis findes der originale løsninger på problemet. Magnethalskæder og magnet øreringe fra danolan har en lindrende virkning på smerterne, og på den måde kan du klare hverdagen lidt bedre.

» Læs resten af "Magnethalskæder der lindre hverdagens smerter "

Danolan logo.png

Shop alkometre til gode priser

Hos HomeCare haves et stort og varieret sortiment inden for hjemmemålinger, der blandt andet dækker over blodtryksmålere og alkometre – følg linket for at læse mere på www.homecare.dk.

» Læs resten af "Shop alkometre til gode priser"

Homecare - logo.png

Slankepulver samt andre tilskud til kroppen

Hvis du vil have noget ekstra ud af din træning, kan du købe proteinpulver, slankepulver eller andre kosttilskud hos PureFitness.dk. Få maksimalt vægttab eller muskeltilføjelse – følg linket her: http://www.purefitness.dk/.

» Læs resten af "Slankepulver samt andre tilskud til kroppen"

PureFitness.dk.PNG

Slankeplaster forhandles online hos Perfect Body

Du kan tabe dig 3-6 kg med slankeplaster fra www.perfect-body.dk.

» Læs resten af "Slankeplaster forhandles online hos Perfect Body"

perfect-body.dk logo.PNG (1)

Tandbehandlinger og bideskinner i Aarhus

Alle mennesker får unægteligt brug for tandbehandlinger på et eller andet tidspunkt. Hos www.sundtsmil.dk tilbydes der alle tandbehandlinger, man kan komme i tanke om. Foruden udvalget af tandbehandlinger så tilbyder www.sundtsmil.dk også bideskinner i Aarhus. Man er altid i trygge hænder, når man vælger at have tandlæge og modtage sine tandbehandlinger hos www.sundtsmil.dk.

» Læs resten af "Tandbehandlinger og bideskinner i Aarhus"

sundtsmil

Dedicated træningsudstyr samt Dedicated Nutrition

Body-stuff.dk er stedet, hvor du kan få alt lige fra Dedicated Nutrition produkter til Dedicated træningsudstyr og meget, meget mere. Læs alt på http://body-stuff.dk/.

» Læs resten af "Dedicated træningsudstyr samt Dedicated Nutrition"

body-stuff.PNG

Produkter til grøn juicekur forhandles hos Living Superfood

Prøv en sund og grøn juicekur fra Living Superfood og boost kroppen og immunforsvaret med en masse god næring fra naturlige, økologiske ingredienser.

» Læs resten af "Produkter til grøn juicekur forhandles hos Living Superfood"

living-superfood.dk logo.PNG

Et godt præparat mod urindryp

Er man i blandt de danskere der får livet negativt påvirket som følge af urindryp i undertøjet, som i mange tilfælde fører til forringet livskvalitet? Så er der nu godt nyt! Exurin er nemlig på banen med et ekstremt effektivt præparat, der egner sig perfekt til at komme problemet til livs.

» Læs resten af "Et godt præparat mod urindryp"

Exurin.jpg

Sundhed, sikkerhed og tryghed i hjemmet med prisgaranti

HomeCare har alt til dig, der vil have sundhed, sikkerhed og tryghed i hjemmet. Du finder kvalitet med prisgaranti inden for sundhed og produkter såsom hjertestartere på www.homecare.dk.

» Læs resten af "Sundhed, sikkerhed og tryghed i hjemmet med prisgaranti"

Homecare

Selvbyg sauna og hot tub bade samt mere i luksus

Bestil en selvbyg sauna eller hot tub bade online hos Spa Kompagniet.

» Læs resten af "Selvbyg sauna og hot tub bade samt mere i luksus"

Spa Kompagniet.png

Hjemmemåling af blodtrykket kan udføres med blodtryksmålere fra www.homecare.dk

Du kan tage ind forbi www.homecare.dk og finde en blodtryksmåler til hjemmet, eller andre produkter fra sundhedssektoren.

 

» Læs resten af "Hjemmemåling af blodtrykket kan udføres med blodtryksmålere fra www.homecare.dk"

Homecare - logo.png

Stort udvalg af damebriller i forskellige farver

På www.optikhuset.dk kan du finde et stort udvalg af damebriller. Her findes damebriller i et hav af forskellige farver, farvekombinationer og modeller. Du kan se et mindre udvalg af de forskellige damebriller på sitet.

» Læs resten af "Stort udvalg af damebriller i forskellige farver"

Optikhuset

Eliminer urinlugten med Exurin

Op i mod én million danskere får deres hverdag negativt påvirket som følge af urindryp, og den urinlugt der følger her af. Det har GB Pharma med deres produkt Exurin heldigvis ikke tænkt sig at finde sig i længere. Nu kan man nemt og effektivt gøre noget ved problemet, og få selvtilliden oprettet igen.

» Læs resten af "Eliminer urinlugten med Exurin"

Exurin

Kategorier