Frokostordninger til virksomheder med minimum 10 kuverter

Madkonceptet byder på god mad ud af huset til firmafrokost. Deres frokostordning kan bestilles, hvis jeres firma har en adresse i København og forskellige egne deromkring. Tag kontakt til dem for at få mere viden om din mulighed for at blive tilmeldt denne ordning med frokostbuffet, der er elsket blandt nuværende kunder.

 
Madkonceptet

Firmafrokost til de virksomheder i København med ekstra høje kvalitetskrav

I alle firmaer er der individer med vidt forskellige mål i livet med hver deres holdninger og ønsker. Det er klart, at en frokostordning også skal tage højde for den enkelte medarbejder. Det er uheldigvis ikke alle cateringfirmaer, som gør dette. Vi kommer ikke til at kigge på det brede marked i København i denne artikel, men derimod fokuserer vi mere på Madkonceptet og deres service. Du vil heller ikke have behov for at kende til andre end dem, da de udmærker sig på alle fronter. Det betyder fleksibel frokostordning til gode priser og med mad, der er tilberedt af friske råvarer. Der er noget i frokostbuffeten, som passer til enhver i virksomheden, og Madkonceptet vil også gerne lave ekstra ting til allergikere, vegetarer og andre, der ønsker at holde sig væk fra bestemte typer madgrupper.

Frokostordninger til firmaer hos Madkonceptet, der ønsker noget i særklasse

Frokost er et rigtig vigtigt måltid, men det er ikke altid, at vi er lige gode til at spise noget, der er sundt, lækkert og nærende. En af faldgruberne er ”den kedelige madpakke”. En anden faldgrube er ”smutturen til fastfoodrestauranten”. Det er helt naturligt, at man ikke har så meget tid og overskud i hverdagen. Nogle gange går det desværre ud over frokosten, men heldigvis er et initiativ som firmafrokost fra en ekstern cateringleverandør ved at vinde ind. Det skaber en sundere madkultur og mere velvære. Tag det første skridt på madkonceptet.dk, og tilmeld virksomheden deres frokostordning i Hovedstadsområdet.

Klik ind forbi www.madkonceptet.dk, og vælg fantastisk frokostordning i København til en god pris. Det kræver blot minimum 10 kuverter for at blive en del af deres KBH-ordning med firmafrokost til døren.

Kategorier