Ejendomsservice

 

Hos Crillesen & Sørensen klarer de spartling af gipsvægge og fuldspartling af vægge m.m.

Gør som mange andre og få ordnet dine vægge med hjælp fra de dygtige håndværkere hos www.cogs.dk. Det professionelle og erfarne team har allerede renoveret og finpudset et hav af vægge, både hos private og erhverv. Derfor skal du ikke tøve med at række ud efter deres hjælp, når du har en væg, der har brug for en kærlig hånd. Her kan alle behov og krav være med, uanset om du har brug for fuldspartling af væg, spartling af gipsvægge eller noget helt tredje. Dine behov tages seriøst, og du sikres de flotteste resultater hos Crillesen & Sørensen.

 

» Læs resten af "Hos Crillesen & Sørensen klarer de spartling af gipsvægge og fuldspartling af vægge m.m."

Crillesen & Sørensen

Her tilbydes bl.a. rensning af fliser og flisepest behandling til gode priser

Der er flere gode fordele ved at bestille en rensning af fliser, flisepest behandling eller lignende services hos virksomheder som Kajdis Algerens. Udover at det naturligvis ser rigtig flot ud, og får fliserne til næsten at være ligesom nye igen, kan det også forlænge levetiden fordi det styrker fliserne imod fremtidige angreb af alger og lignende. Bestiller du hos førnævnte virksomhed, kan du blandt andet også glæde dig over 15 års fuld garanti og en 100 % miljørigtig behandling. Læs mere herunder.

» Læs resten af "Her tilbydes bl.a. rensning af fliser og flisepest behandling til gode priser"

Kajdis Algerens

Landsdækkende kontorrengøring og ejendomsservice

Hos Anders Andersens Rengøring tilbydes der kontorrengøring til stærke priser og de er altid glade for at høre fra dig, hvis du har brug for en skræddersyet løsning. Er det ejendomsservice du ønsker, kan de også i den forbindelse imødekomme dine behov. Kontakt dem for et godt tilbud.

 

» Læs resten af "Landsdækkende kontorrengøring og ejendomsservice"

aaren.dk

Daglig Svanemærket rengøring af virksomheder

Besøg hjemmesiden www.aaren.dk og læs mere om de forskellige former for rengøring af alt fra kontorbygninger til trappeopgange.

» Læs resten af "Daglig Svanemærket rengøring af virksomheder"

Anders Andersen's Rengøring

En ekspert i trappevask m.m. i ejendomsservice

Ved de fleste boligbyggerier er der en del opgaver, som skal foretages mere eller mindre hyppigt. Anders Andersens Rengøring hjælper med ejendomsservice heriblandt trappevask, der er en meget efterspurgt service.

» Læs resten af "En ekspert i trappevask m.m. i ejendomsservice"

Anders Andersens Rengøring

Over lad oprydning og rengøring til Anders Andersen's rengøring

At holde virksomhedens bygninger og udendørsarealer rene og pæne kræver en del arbejde. Til tider er lift opgaver endda nødvendige for at kunne rengøre tilstrækkeligt. Som virksomhedsejer kan det derfor være en god idé at bestille en ejendomsservice til at administrere disse opgaver. En service som dette kan eksempelvis fås hos Anders Andersen Rengøring. 

» Læs resten af "Over lad oprydning og rengøring til Anders Andersen's rengøring"

Anders Andersen's rengøring

Hurtig og effektiv skadedyrsbekæmpelse

Oplever du problemer med skadedyr hjemme hos dig? Så kan du varmt anbefales at kontakte en virksomhed som DPC Skadedyrsbekæmpelse. Hos DPC Skadedyrsbekæmpelse står et hold af kompetente skadedyrsbekæmpere klar til at udføre skadedyrsbekæmpelse, der både er hurtigt, effektivt og miljøvenligt.

» Læs resten af "Hurtig og effektiv skadedyrsbekæmpelse"

DPC Skadedyrsbekæmpelse

Grundig rengøring for alle typer af virksomheder

Klik ind på hjemmesiden på www.holmerengoring.dk og få et uforpligtende tilbud på den ønskede rengøringsopgave.

» Læs resten af "Grundig rengøring for alle typer af virksomheder"

Mæglere med bolighandel i Vanløse og Frederiksberg

Boligjagten starter hos place2live, der har mæglere i både Rødovre og Vanløse samt på Frederiksberg.

» Læs resten af "Mæglere med bolighandel i Vanløse og Frederiksberg"

Mægler med boliger i Frederikssund Rødovre

På place2live.dk har de stor erfaring med at finde de boliger, der passer perfekt til deres kunder. Giv det en chance og besøg deres hjemmeside for at få mere information.

» Læs resten af "Mægler med boliger i Frederikssund Rødovre"

Køb og salg af boliger på internettet

Hos place2live, der er en uafhængig landsdækkende ejendomsmægler, har man altid en lang række spændende muligheder at vælge imellem, både med hensyn til køb og salg af boliger.

» Læs resten af "Køb og salg af boliger på internettet"

Gulvvaskemaskiner i forskellige prisklasser

Står du og skal købe en gulvvaskemaskine til din arbejdsplads, så finder man hos Rengros et stort udvalg der af.

» Læs resten af "Gulvvaskemaskiner i forskellige prisklasser"

Vinduespolering og rengøringsudstyr online

Mangler du udstyr til vinduespolering eller andet udstyr til rengøring? Klik her og se det store sortiment af rengøringsartikler som udbydes af Totalrent.

» Læs resten af "Vinduespolering og rengøringsudstyr online"

Graffittirens og vinduespudsning

Vi tilbyder effektiv graffitirens leveret lige til døren. Graffiti er en udtryksform, som kan være til stor gene, og det kan være både vanskeligt og bekosteligt at få det fjernet. Hos DLCS.dk har vi en løsning på problemet - vores graffitirens klarer det nemt og billigt. Problemet med graffiti har eksisteret i en del år, og der er intet det tyder på, at problemet forsvinder af sig selv. Det er en kendt sandhed, at når der først er malet graffiti på en bygning, et tog eller en bro, så vokser problemet og efterhånden kan det være en meget omfattende opgave at fjerne det. Vores graffitirens klarer det hele, og du, din virksomhed og jeres kunder kan igen nyde en ren bygning.

» Læs resten af "Dlcs.dk - Graffittirens og vinduespudsning"

Trappevask på nettet

Ganske få lægger mærke til god trappevask, til gengældlægger alle mærke til en beskidt trappe. Søger du trappevask København er du sikker på et godt resultat hvis du vælger en professionel. På nettet kan du finde information om trappevask og finde kontaktoplysninger, så du kan indhente et tilbud, der passer til netop dine behov.

» Læs resten af "Trappevask på nettet"

Ejendomsadministration

Med ejendomsadministration er du sikret grundig og veltilrettelagt administration af ejendom. Der lægges vægt på at udvikle ejendommene, så økonomien forbedres og den langsigtede værdi forøges. Ejendomsadministrationerne rådgiver omkring ejendomsinvestering allerede inden købet af udlejningsejendommen.

» Læs resten af "Ejendomsadministration"

Tag rensning udført af Dé Luxe Complete Service sikrer dig det flotteste resultat

Uanset om du er privat husejer, butiksindehaver, medlem af en boligforening eller andet, så kan Dé Luxe Complete Service tilbyde en effektiv  tag rensning, der samtidig er skånsom for miljøet.  Grønne belægninger på taget ses ofte på skyggesider, ved lave tag hældninger eller hvor store træer forårsager skygge på taget. Det problem kan Dé Luxe Complete Service afhjælpe med vores professionelle og grundige tagrensning.

» Læs resten af "Tag rensning udført af Dé Luxe Complete Service sikrer dig det flotteste resultat "

Kategorier