Vin og andet

 

Hjemmelavede karameller til enhver smag

Mon ikke de allerfleste kan lide karameller? Der sælges i hvert fald bjerge af industrielt producerede karameller, som forhandles i supermarkeder og døgnkiosker, på tankstationer og mange andre steder – og i forskellig kvalitet. Men selv de bedste af disse kan ikke måle sig med håndlavede karameller fremstillet efter gamle håndværkstraditioner af udsøgte råvarer og langtidskogning i kobbergryder over åben ild.

Sådanne hjemmelavede håndværkskarameller har været nærmest umulige at skaffe indtil 2006, da Københavns første og hidtil eneste karamelkogeri åbnede.

» Læs resten af "Hjemmelavede karameller til enhver smag"

pexels-irina-p-14631349.jpg

Aromaernes verden

Livet er fyldt med pligter, stress og jag. Ligeledes byder livet heldigvis også på masser af nydelse. Dette gælder særligt, hvis du er opmærksom på, hvad der kan give din hverdag, dit hjem og dit liv et nydelsesfuldt løft. For dem af os med hang til skønne smags- og dufteoplevelser, er aromaer et ganske centralt fænomen. Nedenfor kan du blive klogere på aromaernes verden. 

» Læs resten af "Aromaernes verden "

Aromaland-Logo-PNG-Webshop.png

Find vin til pasta eller de bedste mousserende vine hos Fredericia Vinhandel

Uanset om du vil have en god vin, du kan nyde på terrassen efter en lang uge, eller du søger noget til din mad, så er Fredericia Vinhandel klar til at hjælpe. De har et bredt udvalg af vine af forskellige druer. Du finder derfor god vin til pasta og en masse mousserende vine.

» Læs resten af "Find vin til pasta eller de bedste mousserende vine hos Fredericia Vinhandel"

Fredericia Vinhandel

Mangler du et vinkøleskab? Gvino har styr på det

Er du vinelsker, og mangler du et sted at opbevare dine fine vine? Gvino har vinkøleskabe, der kan placeres under bordpladen og fritstående vinkøleskabe. Hvis et vinkøleskab under bordpladen pirrer din interesse, bør du kigge nærmere på www.gvino.dk. De er kompakte og tilføjer modernitet og stil til køkkenets udtryk. Hvis du har mange vine, som du gerne vil have på køl, er et fritstående vinkøleskab løsningen til dig. Læs mere om Gvinos udvalg i denne artikel.

» Læs resten af "Mangler du et vinkøleskab? Gvino har styr på det"

Gvino

Find danmarks største udvalg af cubanske cigarer på www.redstagrepublic.dk

Er du fan af en god cigar, og leder du efter et sted, hvor du kan finde et lækkert udvalg af cigarer til gode priser? Hos Red Stag Republic forhandler de cubanske cigarer, som du kan finde fra et væld af forskellige mærker, du kan blandt andet finde Montecristo. Tag et kig på hele udvalget på www.redstagrepublic.dk.

» Læs resten af "Find danmarks største udvalg af cubanske cigarer på www.redstagrepublic.dk"

Red Stag Republic

Ny vin hver måned med et abonnement fra Vinfarmen

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin og på den måde smage ny vin hver måned udvalgt af dygtige eksperter efter sæsonen og årgangen.

» Læs resten af " Ny vin hver måned med et abonnement fra Vinfarmen"

Vinfarmen logo

Masawine – rosévin og rødvin fra Toscana, Piemonte, Veneto og andre områder i Italien

Smag på det bedste inden for italiensk rødvin. Masawine sælger fra flere distrikter som fx Toscana, hvor der også tilbydes rosévin fra online på masawine.dk.

» Læs resten af "Masawine – rosévin og rødvin fra Toscana, Piemonte, Veneto og andre områder i Italien"

Masawine

Her finder du bl.a. et bredt udvalg af vintage portvin og den klassiske vin Barbera d'Asti

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine og spiritus. Læs om Barbera d’Asti og om udvalget af vintage portvin.

» Læs resten af "Her finder du bl.a. et bredt udvalg af vintage portvin og den klassiske vin Barbera d'Asti"

Skovgaard Vine

Primitivo, Appassimento samt en del i italienske rødvine

Hos Slagelse VinKompagni kan du finde super lækre vine fra hele verden, bl.a. lækre Primitivo, Appassimento og mange andre italienske rødvine.

» Læs resten af "Primitivo, Appassimento samt en del i italienske rødvine"

Slagelse VinKompagni

Lækkert udvalg af toscansk vin

Elsker du toscansk vin eller en delikat Veneto vin, så er AndrupVin.dk lige stedet for dig. Besøg dem her på linket www.andrupvin.dk og find deres super spændende udvalg af toscansk vin eller find en delikat Veneto vin med det samme.

» Læs resten af "Lækkert udvalg af toscansk vin "

Andrupvin

Røget whisky og andre former for god whisky hos Den Gode Flaske

Er du på udkig efter god whisky eller en skøn røget whisky, så er et besøg hos Den Gode Flaske lige dig. Besøg dem her på deres professionelle og inspirerende online shop http://dengodeflaske.dk og find deres spændende og velsmagende udvalg af god whisky og røget whisky, så du kan byde dine venner på en spændende smagsoplevelse.

» Læs resten af "Røget whisky og andre former for god whisky hos Den Gode Flaske"

Den Gode Flaske

Skønne vine fra Italien med kvalitet

Har du altid nydt de italienske vine fra Nativ eller de skønne vine fra Sapiente, der altid leverer kvalitet, så er AndrupVin.dk lige et sted for dig. Besøg dem her www.andrupvin.dk og find deres skønne sortiement af vine fra Nativ, Sapiente og andre italienske vine, der alle har smagen af Italien og syden varme.

» Læs resten af "Skønne vine fra Italien med kvalitet"

Andrupvin

Smagsprøver på rom samt sød rom og fine romglas

Elsker du sød rom i spansk stil, så er Romeriet stedet. Besøg dem her www.romeriet-webshop.dk og find deres spændende udvalg af sød rom og romglas, eller kom forbi deres butik og få nogle smagsprøver på rom.

» Læs resten af "Smagsprøver på rom samt sød rom og fine romglas"

Romeriet

Stort udvalg af de bedste vine hos GrapeShop

Du finder efterhånden en flaske vin eller to i alle danske hjem, og på den måde er vinen blevet allemandseje, frem for noget for de fineste. Det gælder også de mousserende vine og champagne fra det berømte franske distrikt. Du finder et udvalg af de bedste vine hos GrapeShop på deres hjemmeside www.grapeshop.dk.

» Læs resten af "Stort udvalg af de bedste vine hos GrapeShop"

Grapeshop

Kraftfulde vine fra Toscana og Veneto

Om man er til Piemonte vin, vin fra Toscana eller måske en kraftfuld vin fra Veneto, finder man det til uhørt lave priser hos AndrupVin.dk.

» Læs resten af "Kraftfulde vine fra Toscana og Veneto"

Andrupvin

Champagne og bobler i form af italiensk mousserende vin

Elsker du champagne, men mangler du inspiration, så er Erik Sørensen Vin det rette sted for dig. Besøg dem her på deres spændende shop www.eriksorensenvin.dk og tag på en inspirerende rejse rundt i udvalget af champagne. Her finder du også et skønt udvalg af italiensk mousserende dessertvin og andre vine fra hele verden.

» Læs resten af "Champagne og bobler i form af italiensk mousserende vin"

Erik Sørensen Vin

De bedste rødvine fra Italien

Hos Slagelse Vinkompagni kan du finde vingaver sammen med de bedste rødvine fra Italien til fantastiske priser. Der er alle typer af italienske vine i webshoppen fra alle de kendte områder med løbende gode tilbud på alle flasker.

» Læs resten af "De bedste rødvine fra Italien"

Skærmbillede (48).png

14 Hands Vineyards er et fremragende amerikansk vinhus

Ønsker du gode vine til maden, kan 14 Hands Vinyards fra www.vinsalget.dk være det helt rette for dig.

» Læs resten af "14 Hands Vineyards er et fremragende amerikansk vinhus"

Vinsalget.PNG

Spændende webshop med vin fra hele verdenen

Er du på jagt efter en indbydende hvidvin, så klik ind her på shoppen www.eriksorensenvin.dk. Erik Sørensen Vin er en yderst spændende shop, hvor du kan finde indbydende vine fra hele verden.

» Læs resten af "Spændende webshop med vin fra hele verdenen"

Erik Sørensen Vin

Vinsmagninger til private og arbejdspladsen

Hvis man gerne vil vide mere om vin, så er en vinsmagning en god måde at opnå netop dette. På hjemmesiden www.vinsalget.dk kan man booke alt fra private vinsmagninger til vinsmagninger på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, hvor man kunne have lyst til at afholde en vinsmagning. Det er bare med at kontakte www.vinsalget.dk, så får man booket præcis den vinsmagning, man ønsker.

 

» Læs resten af "Vinsmagninger til private og arbejdspladsen"

Vinsalget

Imponerende udvalg af rødvin og hvidvin

Gå på opdagelse i det imponerende udvalg af rødvin og hvidvin fra Erik Sørensen Vin, når du trænger til nye gode smagsoplevelser. Hos Erik Sørensen Vin har de stor erfaring med at rådgive og hjælpe, hvis du har brug for inspiration til at træffe det rigtige valg, så tøv ikke med at spørge deres kompetente medarbejdere til råds. På den store hjemmeside, eriksorensenvin.dk, finder du et formidabelt udvalg af fine vine fra nogle af de mest attraktive vindistrikter i verden, og der komme ofte nye varer på hylderne, så der er god grund til at holde sig opdateret med deres brede katalog.

» Læs resten af "Imponerende udvalg af rødvin og hvidvin"

Erik Sørensen Vin

Rødvin, hvidvin og mange andre vine

Hos www.foetex.dk kan du finde rødvin, hvidvin og andre vine til enhver begivenhed.

» Læs resten af "Rødvin, hvidvin og mange andre vine"

Føtex

Byd weekenden velkommen med et lille glas

Der er intet som en god whisky en fredag aften efter en lang og hård uge. Det skulle da lige være et glas gin eller rom. Men det ændrer ikke ved følelsen af at skylle ugen ned med et lille glas, og så ellers byde weekenden velkommen.

» Læs resten af "Byd weekenden velkommen med et lille glas"

Mandig

Fransk rødvin til mange arrengementer

Er du typen, der godt kan lide at holde små middage for dine venner, eller er du typen, der godt kan lide at holde store middagsselskaber og fester, så har du brug for et sted, hvor du let og billigt kan købe vin. På hjemmesiden eriksorensenvin.dk kan du til hver en tid gå ind og se dig omkring i en verden af lækre vine til rimelige priser, der næsten med garanti vil imponere dine gæster. På siden finder du blandt meget andet lækker rødvin og herunder fransk rødvin. Så udfordr din og dine gæsters smag med lækre vine fra eriksorensenvin.dk.

» Læs resten af "Fransk rødvin til mange arrengementer"

Erik Sørensen Vin

Alt godt fra vinverdenen

Hos Erik Sørensen Vin finder du alt godt fra vinverdenen. Du kan få rødvin, rosevin og hvidvin fra mange destinationer – find det her: www.eriksorensenvin.dk.

» Læs resten af "Alt godt fra vinverdenen"

Erik Sørensen Vin.PNG

Bredt udvalg af vine fra schweiz - Bl.a. Pinot Noir

Med sans for vin har Vildt God Vin sammensat et stort udvalg af vine fra alle verdens skønne vindistrikter. Få en smagsoplevelse med vin fra www.vildtgodvin.dk.

» Læs resten af "Bredt udvalg af vine fra schweiz - Bl.a. Pinot Noir"

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 13.35.03.png

Bestil udsøgt cremant de bourgogne

Det er muligt at bestille udsøgt cremant de bourgogne, men siden Erik Sørensen Vin byder også på rosevin til stærke priser.

» Læs resten af "Bestil udsøgt cremant de bourgogne"

Erik Sørensen Vin.PNG

Pinot Noir vine fra www.vildtgodvin.dk

Elsker du de spændende vine fra Pinot Noir fra Schweiz eller solrig vin fra Italien, så er der inspiration at finde hos Vildt God Vin. Du finder dem her www.vildtgodvin.dk.

» Læs resten af "Pinot Noir vine fra www.vildtgodvin.dk"

Skærmbillede 2015-10-01 kl. 18.21.37.png

Udvalg af smagsfulde vin

Find frem til vin fra Frankrig, Chile og andre lande af. Klik ind på dkvinimport.dk, og læs mere om de mange vine.

» Læs resten af "Udvalg af smagsfulde vin"

Fantastisk udvalg af portugisiske vine

Find de skønneste vine online hos en webshop, Vildt God Vin, med et fantastisk online udvalg af vine fra spændende lande med gode traditioner inden for vinproduktion som for eksempel Portugal.

» Læs resten af "Fantastisk udvalg af portugisiske vine"

Alt i franske vine

Franske vine har altid været en favorit på det internationale marked. Hos D.K. Vinimport finder du alt i vin.

» Læs resten af "Alt i franske vine"

Vingaver for enhver smag

Det er altid god at have god vin på hylden. Hos www.eriksorensenvin.dk er det lige hvad man har, da man udbyder vin fra et fantastiske sortiment til blændende priser. Se udvalget på www.eriksorensenvin.dk.

» Læs resten af "Vingaver for enhver smag"

Førsteklasses vine til desserter

Nyd den gode dessertvin til dine desserter. Køb den hos Park Wine.

» Læs resten af "Førsteklasses vine til desserter"

Online gavebestilling med whisky, cognac og chokolade produkter

Cognac og whisky bliver forhandlet, ligesom du kan bestille chokoladegaver. Alt sammen er af en forrygende kvalitet, og det hele findes hos Interpresent, der har en webshop, som gør det nemt at finde de rigtige gaver.

» Læs resten af "Online gavebestilling med whisky, cognac og chokolade produkter"

zzzz.png

Lækkert udvalg af rødvine

Står du og mangler en god rødvin til et god måltid? Så lad Parkwine hjælpe dig. På www.parkwine.dk finder du et imponerende stort udvalg af lækre rødvine fra alverdens lande. Se udvalget af rødvin og meget mere på www.parkwine.dk.

» Læs resten af "Lækkert udvalg af rødvine"

Køb rødvine i mange smagsvarianter

Kan du godt lide at have et stort sortiment af rødvin af vælge ud fra? Så vil du elske www.parkwine.dk. Klik ind på www.parkwine.dk og se deres kæmpe udvalg af blandt andet rødvine og hvidvine og se om du ikke også kan finde noget spændende vin, der behager dine smagsløg.

» Læs resten af "Køb rødvine i mange smagsvarianter"

Webshop med bl.a. Ron Zacapa rom

Hos Rombo kan du finde alt, hvad der har med finere spiritus at gøre, såsom rom, whisky, cognac, gin og meget andet. Rombo har et stort udvalg, der bliver ført af en række kompetente medarbejdere, så du garanteret vil kunne finde noget, du kan bruge.

» Læs resten af "Webshop med bl.a. Ron Zacapa rom"

Vinglas fra Riedel forhandles

De meget eftertragtede vinglas fra Riedel fås på parkwine.dk.

» Læs resten af "Vinglas fra Riedel forhandles"

Spændende firmaløsninger i vin og chokolade

Hvis jeres firma skal købe ind til firmagaver eller til firmatøj, så kan der findes mange spændende og gode løsninger hos Jensenreklame.dk.

» Læs resten af "Spændende firmaløsninger i vin og chokolade"

kindleshop umb.png

Køb god cognac over internettet

Rombo er en glimrendes online butik, som tilbyder et stort udvalg indenfor rom, whisky og cognac.

» Læs resten af "Køb god cognac over internettet"

Delikat udvalg af rosévine

Læs meget mere om Parkwine og deres udvalg af blandt andet rosévin lige her: www.parkwine.dk.

» Læs resten af "Delikat udvalg af rosévine "

Smagen af Spanien med spanske vine

Gode vine fra Spanien sælges. Sabor a España har meget spansk rødvin i sortimentet.

» Læs resten af "Smagen af Spanien med spanske vine"

Køb vingaver online, til brug som fx. firma julegave

Firma julegaver kan købes. Disse vingaver er specielt gode gaver. Rødvin Hvidvin sælger alle typer af vine.

» Læs resten af "Køb vingaver online, til brug som fx. firma julegave"

Køb portvin, rødvin og hvidvin online

Skal du have en gave til en fødselar, en værtindegave eller lignende, er der masser af muligheder for det i Rødvin Hvidvins webshop. Her finder du vingaver, gaveæsker, vintilbehør, specialøl samt i den alkohol fri ende af skalaen den eksklusive Kusmi te. Her er også lidt til den søde tand i form af chokolade samt lakrids.

» Læs resten af "Køb portvin, rødvin og hvidvin online"

Salg af rødvin, hvidvin, dessertvin etc. online

Stort udvalg rødvin, hvidvin og dessertvin fra bl.a. Italien, Spanien, Franking (Fx. Rhone vine), Chile og mange flere.. Læs mere om nogle af produkterne nedenfor.

» Læs resten af "Salg af rødvin, hvidvin, dessertvin etc. online"

Vin fra Italien, Spanien og Frankrig online

Klubvin.dk leverer liflige dråber direkte til din dør. Webshoppen sætter en ære i at fremskaffe de absolut bedste vine til pengene. I sortimentet finder du både oversøiske vine, men naturligvis er også vin fra Italien, vin fra Spanien og vin fra Frankrig er at finde på de velassorterede hylder. Nedenfor kan du læse lidt mere om vin fra de tre europæiske lande.

» Læs resten af "Vin fra Italien, Spanien og Frankrig online"

Køb din rødvin og hvidvin online

Hos Rødvin Hvidvin fører vi et bredt sortiment af forskellige vintilbud. Vi forhandler rødvin, hvidvin, rosevin, champagne, mousserende vine og dessertvine.

» Læs resten af "Rødvin-hvidvin.dk - Køb din rødvin og hvidvin online"

Se vores vintilbud, vin abonnement og vingaver

Hos Rødvin Hvidvin finder du lige netop den vin, som du har ledt efter. Et godt glas rødvin går man aldrig fejl af, og vi kan tilbyde et stort online udvalg til de bedste priser. Uanset om du foretrækker at drikke vin til mad eller bare vil have et enkelt stille glas, kan du finde den helt rigtige rødvin hos os. Vi er leveringsdygtige i rødvin af alle typer og vores online shop gør det nemt for dig at handle hos os.

» Læs resten af "Roedvin-hvidvin.dk - Se vores vintilbud, vin abonnement og vingaver"

Køb rødvin og hvidvin på nettet

Hos Rødvin-hvidvin.dk kan du, som navnet antyder, købe rødvin og hvidvin på nettet. Vin udvalget er stort og omfatter udover rødvin og hvidvin også mange andre typer vin. I webshoppen finder du spændende vine fra europæiske og oversøiske lande. Priserne er fordelagtige og du kan altid være sikker på at få meget for pengene hos Rødvin-hvidvin.dk.

» Læs resten af "Køb rødvin og hvidvin på nettet"

Coffii.dk - Espressomaskiner med mere

Coffii.dk er stedet for dem, der gerne vil nyde kvalitetskaffe hver dag. Her finder du en lang række produkter, der sikrer dig den optimale kaffeoplevelse. I webshoppen kan du erhverve dig alt fra den helt rigtige espressomaskine, en effektiv mælkeskummer, flotte kaffeglas, samt tilbehør af enhver art.

Hos Coffii.dk har vi udvalgt nogle af markedets bedste espressomaskiner, der dækker mange forskellige behov. Så hvad enten du driver en café/restaurant eller du mangler en god espressomaskine til hjemmebrug, så finder du det bedste udvalg her.

» Læs resten af "Coffii.dk - Espressomaskiner med mere"

Kategorier