Ejendomsadministration

Med ejendomsadministration er du sikret grundig og veltilrettelagt administration af ejendom. Der lægges vægt på at udvikle ejendommene, så økonomien forbedres og den langsigtede værdi forøges. Ejendomsadministrationerne rådgiver omkring ejendomsinvestering allerede inden købet af udlejningsejendommen.

 

Der tages hånd om administrationen og boliglejligheder og erhvervslejemål gøres attraktive til glæde for både lejere og ejere. Ejendomsadministrationerne har nogle gange over 30 års erfaring på markedet og administrerer udlejningsejendomme, ejerforeninger, andelsboligforeninger, erhvervsejendomme, restejendomme, samt gård- og varmelaug.

Står du overfor en ejendomshandel, hvad enten det er som køber eller sælger, er Ejendomsadministrationerne den optimale partner. Ejendomsadministrationerne rådgiver aldrig køber og sælger i den samme sag. Rådgivningen sker ud fra objektiver og baseres på alle tilgængelige oplysninger. Beskæftigelsen med både ejendomsadministration og ejendomshandel, gør at Ejendomsadministrationerne altid besidder stor viden om lejelovgivningen og om markedet for investeringsejendomme.

Arbejdet hos Ejendomsadministrationerne baseres på stor viden og erfaring og for hele tiden at optimere indsatsen, udvikles der fortløbende analyseværktøjer og vurderingsmetoder, for at kunne være med til at sætte standarderne på markedet. Har du fattet interesse for det seriøse arbejde, der udføres hos Ejendomsadministrationerne , kan du finde omfattende information omkring ejendomsadministration og ejendomshandel på nettet.

Kategorier