Tandklinikken i Sundhedshuset klarer alt fra tandblegning til tandprotese

Det er altid ideelt, at du passer bedst muligt på dine tænder. Opholder du dig i Randers eller området omkring Randers, er Tandklinikken i Sundhedshuset den rette tandlæge for dig. De kan sørge for tandblegning eller tandprotese iblandt andre behandlinger. De sørger altid for at bruge skånsomme og sikre behandlinger.

 

Smil stort igen med tandblegning

Er dine tænder mørke eller gule, kan det være en fordel med blegning af tænder, så de får en lysere farve. Tandklinikken i Sundhedshuset sørger altid for skånsom tandblegning, så du får pæne hvide tænder uden skader. De starter tandblegning for dig, hvilket gøres ved at tage et aftryk af tænderne med en blød plastskinne. I den skinne skal der sættes blegegel i, og du skal derefter sætte skinnen på tænderne i en halv time 1-2 gange dagligt. Når der er gået en uge, kommer du tilbage til klinikken, hvor de vil vurdere resultatet. Tandblegning er derfor en meget let behandling, som i visse tilfælde kræver længere tid end en uge. Det skal I diskutere efter en uges behandling. Foruden at give små kuldefornemmelser, og let irritation af tandkødet, er tandblegning uskadeligt. En tandblegning kan holde i 2-3 år, alt efter hvor meget kaffe, te og rødvin du drikker, og om du ryger. Er du interesseret i tandblegning, bør du bestille en tid hos tandklinikkensundhedshuset.dk.

Få en pålidelig tandprotese i Randers

Bor du i Randers og har problemer med tænderne, så kan du være sikker på at Tandklinikken i Sundhedshuset er stedet. De har viden, erfaring og teknisk snilde, og garanterer altid et godt resultat. Skal du have en tandprotese, skal du ikke vente længe, da de har deres egen tandtekniker i klinikken. Dette gør processen med tandprotese noget hurtigere, da det hele foregår samme sted. En tandprotese skal selvfølgelig gerne se naturtro ud, og det er noget deres tandtekniker altid sørger for. Teknikeren tager altid hensyn til dig og dine behov, når det kommer til tandprotesen. Foruden deres store viden, er du også sikret nyt og avanceret udstyr, der giver et godt resultat. Du får derfor en tandprotese, der er flot og naturlig, som holder præcis som en tand skal. En tandprotese er selvfølgelig et stort skridt for mange, og derfor er det ikke en beslutning de tager hovedløst. Lær mere om tandprotese og tandlægerne hos tandklinikkensundhedshuset.dk.

Tandklinikken i Sundhedshuset vil altid være der for dig. Du vil konsulteres inden de tager en beslutning, der omhandler dine tænder. Bor du i Randers og området deromkring, er de tandlægerne for dig.

Tandklinikken i Sundhedshuset

Kategorier