Lean kursus der er tilpasset mange forskellige jobfunktioner

Holdet bag Compass Lean Akademi har mange års erfaring inden for private og offentlige erhverv, hvilket betyder at de kan skræddersy et Lean kursus, der er tilpasset mange forskellige jobfunktioner, som der er efterspørgsel på.

 
leankursusdk-compass-lean-akademi.gif

Lean kursus

Hvis man gerne vil understøtte de faglige egenskaber og personlige styrker man har, så er et Lean kursus en ideel måde at opnå dette. På et Lean kursus hos Compass Lean Akademi er der fokus på at skabe et uddannelsesprogram, som klæder den enkelte deltager på til flere forskellige jobfunktioner. Både jobfunktioner i det offentlige og det private. Et Lean kursus er altid opdelt i moduler, hvilket betyder at man kan følge et Lean kursus i sit eget tempo og løbende, ved siden af jobbet, opkvalificere egne kompetencer. I Århus og København finder man blandt andet et Lean kursus, der er særligt fokuseret på service og administrationsfaglige jobkompetencer. Yderligere afholdes også et Lean kursus for de, der ønsker at blive manager og meget andet. Alle de mange Lean kurser hos Compass Lean Akademi er naturligvis certificerede. Et Lean kursus er starten på noget nyt og noget mere, hvis man ønsker at udfordre sig selv og udvikle nye erhvervsfaglige kompetencer, som kan bringes i spil i de daglige jobfunktioner.

 

 

Holdet bag Compass Lean Akademi

Hos Compass Lean Akademi tilbyder de både certificerede Lean og Six Sigma uddannelser, men derudover så vejleder de også private og offentlige virksomheder i implementering af Lean og Six Sigma strategier i den enkelte virksomhed. Holdet bag Compass Lean Akademi er top professionelle og har foruden deres uddannelse som henholdsvis civilingeniør, jurist og meget andet, opkvalificeret deres kompetencer med supplerende Lean og Six Sigma uddannelser. Med en baggrund heri har medarbejderne i Compass Lean Akademi stor erfaring inden for såvel det offentlige som det private jobmarked, hvilket betyder at de også har en stor forståelse for, hvilke redskaber og kompetencer, der er efterspurgte, samt nødvendige for at skabe en succesfuld virksomhed. Holdet bag Compass Lean Akademi sørger altid for at være opdateret inde for de danske erhverv og forstår også hvad den enkelte virksomhed efterspørger. Dette skyldes at Compass Lean Akademi på den ene side tilbyder certificerede uddannelser, der skaber dygtige medarbejdere og på den anden side rådgiver de virksomheder gennem konsulentassistance.

Kategorier