Performanze tilbyder salgskurser, lederkurser, organisationsudvikling mm.

Hos Performanze er man ikke et sekund i tvivl om de resultater man skaber inden for blandt andet lederkurser og lederudvikling og det er derfor, man kører efter princippet "no cure, no pay". Du betaler med andre ord kun for de resultater, der skabes sammen med Performanze inden for blandt andet lederkurser og lederudvikling.

 

Lederkurser og lederudvikling

Lederkurser og lederudvikling er blot nogle af de discipliner, Perfomanze tilbyder. Med Performanze lederkurser og lederudvikling lærer du at optimere din sparsomme tid som leder således du bare når at tage hånd om forretningen og dine kollegaer på bedst mulig måde. Lederkurser og lederudvikling kan være med til at trimme forretningen til en sund virksomhed fyldt med medarbejdere, der performer til deres max hver eneste dag.

 

Salgskurser

Salgskurser udbyder Performanze også. Salgskurser er ikke blot salgskurser og hos Performanze tager man udgangpunkt i the real deal og kører dermed deres salgskurser på et ikke akademisk måde. Her betragtes salg som et håndværk på linie med andre gode håndværk og salgskurser tager derfor afsæt i medarbejdernes hverdag og salgskurser hos Performanze er derfor meget håndgribelige og nemme at gå til.

 

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling kan være stort set alt mellem himmel og jord afhængigt af, hvad lige præcis din virksomhed har brug for. Organisationsudvikling kan dække over træning af medarbejderne i form af eksempelvis salgskurser, eller det kan være udvikling af lederen i form af lederkurser og lederudvikling. Hos Performanze udbydes hele paletten, så det er blot at tage et nærmere kig på sitet performanze.dk, hvor du kan lynhurtigt kan danne dig et overblik over de mange muligheder. En helt unik ting ved Performanze er, at man tror så meget på sine produkter samt medarbejdere, at man blot kræver betaling for de resultater, der skabes i fællesskab med Performanze, så det siger jo lidt om deres engagement. Så har du behov for en seriøs partner inden for lederkurser og lederudvikling, salgskurser eller anden form for organisationsudvikling er det blot at kontakte Performanze.

 

Kategorier