Vælg en bred sølvring og andre smykker med rådiamanter hos MadamAdamas

MadamAdamas forhandler håndlavede unikke smykker i høj kvalitet! Julie Skipper-Pedersen startede i 2009 butikken og webshoppen, da hun greb muligheden for at udleve sin passion for design og smykker. Siden da har du kunne finde bred sølvring med rådiamanter og andre lækre smykker til alle kvinder på webshoppen.

 

En bred sølvring til hverdag og festlige begivenheder

Under udvalget af ringe, findes modeller i alle bredder og størrelser. Brede sølvringe har for eksempel vist sig at være en trend, der er kommet for at blive, og du finder derfor et stort udvalg af sølvringe med større bredder på madamadamas.dk. Brede sølvringe fås i flotte designs og materialer, med forskellige detaljer såsom blomster eller perler. Find for eksempel en bred sølvring med ferskvandsperler i forskellige farver. Dette finurlige design er diamantbørstet i et råt look, der brydes af de flotte runde perler og deres sjove placering. I den feminine afdeling finder du en bred sølvring med blomster og zirkon. Det børstede sølv denne ring er gjort af, er særdeles romantisk, og går godt i spænd med de tre oxyderede sølvblomster på den brede sølvrings fremside. En bred sølvring med blomst fås også i et design med en enkelt større blomst i 14 karat guld med zirkon.

Rådiamanter giver ringe et romantisk look

En ring med rådiamanter fås ligeledes hos MadamAdamas. Rådiamanter klæder ethvert smykke, og er især velegnede til ringe. Find derfor et udvalg af unika ringe med rådiamanter på madamadamas.dk. Vælg for eksempel en guldring med svævende cirkler og en lille diamant. Denne anderledes guldring, er perfekt til dig, der mangler lidt kant i dit smykkeskrin. Find også en guldring med granat og 6 rådiamanter i denne kategori. Hælder du mere mod feminine designs fås også en feminin guldring med 3 rådiamanter. Dette design består af to snoede guldtråde, der danner en åben oval øverst, hvor tre guldkugler er placeret, som alle har en diamant i midten. Et populært design med rådiamanter er den spinkle guldring i en irregulær guldtråd. Rådiamanterne i netop denne ring er grå og sorte, og udgør midtpunktet i det flotte romantiske design. Det store udvalg omfatter derfor ringe, der er perfekte til konfirmandinden eller frieriet. De søde romantiske ringe med blomster passer for eksempel perfekt til konfirmandinden, hvorimod de klassiske, elegante ringe er perfekte som vielsesringe, eller hvis du har planer om at fri til din udkårne.

Find det store udvalg af unika smykker på madamadamas.dk. Her finder du også nemt kontaktinformationer på sølvsmede, der gerne laver personlige smykker på bestilling.

MadamAdamas

Kategorier