Stilrene perlekæder og unikke Changeling ringe, armbånd og halskæder

Changeling ringe, armbånd og halskæder samt perlekæder er til dig, som er en skøn kvinde med stil og kan lide, at farverne i dine fine smykker passer til dit tøj. Til en stilsikker perlekæde kan du tilkøbe en smuk lås til at hænge forrest. Changeling ringe, armbånd og halskæder er fleksible, og du kan altid udskifte den runde halvædelsten eller perle. Guldsmykkerne er produceret i Danmark og er gedigne smykker. Per Borup Design garanterer kvalitet og godt håndværk. Kontakt dem allerede i dag, hvis du ønsker costummade smykker.

 

 

Changeling ringe, armbånd og halskæder fra Per Borup Design

Med Changeling ringe, armbånd og halskæder signalerer du diskret elegance, og du får tre valgfrie halvædelsten eller perler inden for en bestemt kategori med. Så kan du selv bestemme, hvilke skjortebluser eller kjoler de skal matche. Når du går op i stil, kan du måske ikke nøjes med ét af smykkerne, men har brug for et helt Changeling sæt med ringe, armbånd, halskæde og øreringe. Du får Changeling kugler i stort set alle regnbuens farver samt en lang række andre farver, såsom klare og hvide, grå og sorte, champagne og brune m.fl. Du får stilrene og gedigne smykker i god kvalitet. Det er godt håndværk, og guldsmykkerne er produceret i Danmark. Selvom butikken har et stort udvalg, har du stadig mulighed for at få lavet custommade smykker. Hvis du ønsker de Changeling ringe, armbånd og halskæder, som er klar til dig, eller hvis du har behov for ganske særlige custommade smykker, så kontakt virksomheden på www.perborupdesign.dk.

Klassisk, stilsikker perlekæde med et nyt touch

En perlekæde er det stilsikre og elegante valg, og til det formelle tøj er en perlekæde altid korrekt. Kendte mennesker ses også ofte med en sådan en halskæde på. Og nu har perlekæden fået et moderne twist, som du har mulighed for at tilvælge. Skal låsen være en fin sommerfugl, et glitrende trekløver eller et hjerte? Låsen er beregnet til at sidde, så man kan se den. De kæder, som er vist med specialdesignet lås, er skabt af runde perler. Du kan vælge perlekæder i flere forskellige længder, og de kan både kombineres med hinanden og med Changeling ringe, armbånd og øreringe med en perle i samme farve. Vil du have smukke, gedigne smykker i høj kvalitet, kan du vælge Changeling ringe, armbånd og halskæder eller en nydelig perlekæde. Begge slags smykker gør dig elegant og fremhæver din feminine skønhed. Guldsmykkerne er produceret i Danmark, og øreringe, ringe, armbånd og halskæder giver din garderobe et stilfuldt løft. Køb smykker fra butikkens udvalg eller få dem lavet specielt til dig. Se mere på www.perborupdesign.dk.

 

 

Per Borup Design

Kategorier