Her finder du de bedste items til en stilfuld garderobe

Hos BySofieSønderby finder man mange af de gode trends, basic items og smykker, som er med til at forbedre et outfit. Uanset om du er til det feminine, business-casual eller sporty, så er der her alt fra toppe til bukser, som kan forandre et outfit.

 

 

Start med gode basic toppe

Hvis man står foran sin garderobe og ikke ved, hvor man skal begynde, så er en top et godt sted at starte. Ved at vælge en basic top kan man bygge oven på ved hjælp af smykker, en cardigan eller andet. Hos BySofieSønderby finder du toppe i alle slags pasforme. Med toppe til kvinder og piger i forskellige udskæringer og farver, kan man også tilpasse sin egen personlige stil. Vil man udbygge sin garderobe, så man aldrig er i tvivl om, hvad man skal have på, giver mange toppe afsæt for et godt outfit. Hos BySofieSønderby er der gratis fragt på ordrer over 349 kroner. 

Klæd dig på med en klædelig skjorte

En garderobe er ikke fuldendt uden en god skjorte. Den passer både under en sweater til et mere afslappet look eller med et par fine bukser og stiletter, hvis man skal have fint tøj på. Er man på udkig efter en skjorte, som også er god til sommerens varme, så er en hørskjorte et godt bud. Hør er et tyndt materiale, som er dejligt let at have på. Hvis man bestiller en hørskjorte til damer er der 1-3 dages levering og 14 dages returret, hvis man finder ud af, at den ikke passer alligevel.  

Et par bukser til fest, men husk accessories

Enhver garderobe bør altid indeholde 8 par bukser, herunder et par vidde bukser, et par hvide bukser og et par habitbukser. Hvis man investerer i et godt par bukser, kan det faktisk udgøre næsten helt outfittet. Det gode ved bukser er, at man kan bruge det samme par til to forskellige anledninger. Har man et par sorte, vidde bukser på, kan man gå den fine vej med en silkeskjorte. Men vil man bruge den til hverdag, kan man iføre sig en rullekravesweater. Et af de bedste råd, hvis man vil pifte et outfit op, er at iklæde sig forskellige accessories. En god håndtaske, der kan have det meste i, er en god start. Derudover kan man gå amok i øreringe, ringe, armbånd og halskæder, da de kan give ethvert kedeligt outfit et helt nyt look. Skoene er selvfølgelig også vigtige, da der kan være stor forskel på et outfit med sneaker og ét med højhælede.

 

 

BySofieSønderby

Kategorier