Forbedr kommunikationen på din arbejdsplads: Prøv et kommunikationskursus fra JohnHarmsen

Synes du, at kommunikationen på din arbejdsplads kunne være bedre? Oplever du, at dine kolleger tit misforstår hinanden, og at det derfor tager længere tid for dem at færdiggøre deres opgaver, fordi de hele tiden bliver nødt til at spørge, hvad den anden mente? Så kan det være, at et kommunikationskursus fra JohnHarmsen er det rette for din arbejdsplads. Det vil nemlig kunne hjælpe dine medarbejdere med at forstå hinanden bedre. Lyder det som det rette for dit arbejde? Så kan du læse mere om det i denne artikel?

 

På mange arbejdspladser er kommunikationen en central del af arbejdet, og derfor går det ikke, hvis den af en eller anden grund ikke fungerer. God kommunikation er ikke bare med til at hjælpe på, at medarbejderne nemmere forstår hinanden, den kan også gøre, så de hurtigere bliver i stand til at udføre deres arbejde. Med en kommunikationskursus får du hjælp til at effektivisere arbejdet gennem kommunikationen fra den erfarne foredragsholder, John Harmsen, der har hjulpet arbejdspladser med at blive bedre siden 2002.

Sørg for at styrke kommunikationen med et kursus i kommunikation

Med et kommunikationskursus for arbejdspladser kan du forbedre samarbejdet på din arbejdsplads. På JohnHarmsens hjemmeside er det muligt at vælge imellem tre kurser, der hedder, KENDER DU TYPEN?, FORSTÅ MIG RET og VERDENS BEDSTE KOLLEGA. Du bestemmer selv, om foredraget skal holdes online, eller om John Harmsen skal ud til din arbejdsplads og holde det. Samtidig kan du vælge mellem en halv, hel eller flere dages workshop. Kommunikationskurserne varierer alt afhængig af, om det skal handle om at lære, hvilke typer af mennesker dine kollegaer er, så du bedre kan forstå dem, eller om det mere skal være om, hvordan man bedst kan kommunikere med hinanden, så man undgår misforståelser. 

Find det kursus, der passer bedst til din arbejdsplads hos JohnHarmsen

www.johnharmsen.dk finder du det store udvalg af kurser, som hjælper dig og dine kollegaer med at forbedre jeres arbejdsplads. Samtidig er det muligt at lytte til John Harmsens podcast, Glad Med Vilje, eller købe hans bøger, Glad Med Vilje, “Kender Du Typen?” og “Verdens Bedste Kollega”.  Ligegyldigt hvad så finder du hjælp til at forbedre din arbejdsplads på virksomhedens hjemmeside.


 

JohnHarmsen

Kategorier