Læbepomader og ansigtsolier til fra den velrenommerede sæbefabrik Badeanstalten

Hos www.badeanstalten.dk finder du de mest imponerende og varierede sortimenter af hudpleje, fremstillet i Danmark. Badeanstalten er både anerkendt og populært, da alle produkterne, du finder på deres side, er af naturlige ingredienser, der resulterer i skøn, biologisk nedbrydelig og ærlig hudpleje. Her er noget for enhver hudtype og ethvert behov, så tøv ikke med at tage et kig rundt på siden. Her finder du både lotions og scrubs til kroppen, men også ansigtolie og læbepomade m.m. til ansigtet.

 
Badeanstalten

Ansigtsolie - Køb E-vitaminrig olie til ansigtet

Lige meget hvilken hudtype du har, vil en af de skønne ansigtsolier og serum til ansigtet fra Badeanstalten leve op til dine ønsker og behov. Gå selv på udkig blandt de forskellige ansigtsolier, som har hver deres egenskaber og dermed efterlader din hud blød, frisk og velnæret efter brug. Du finder bl.a. ansigtsolier, som er vitaliserende, som indeholder E-vitamin, som har en all-round effekt m.fl. Du kan naturligvis læse mere information om den enkelte ansigtsolie eller -serum for at finde ud af, hvilken der er den rette for dig og din hud.

Køb læbepomade, og giv dine læber lindring på de kølige efterårs- og vinterdage

Hold dine læber bløde og fugtede med en af de lækre læbepomader fra Badeanstalten. Her er en læbepomade ikke bare en pomade, men har flere velværende og nærende egenskaber, som dine læber vil elske. Vælg bl.a. mellem læbepomader med duft og smag af spearmint og pink grape m.fl. Pomaderne, såvel som salverne, du også finder i sortimentet, afhjælper tør hud og blødgør dine læber, så tøv ikke med at vælge din favorit variant i dag.

Gør noget godt for din hud med hudpleje fra Badeanstalten, som er velegnet til enhver hudtype. Produkterne er også kendte for at være afstressende, afslappende og beroligende for krop og sjæl.

Kategorier