Find økologisk pebermynteolie og tidselolie til gode priser hos Hedenhus

Hos Hedenhus findes et bredt udvalg af forskellige produkter, som fås i høj kvalitet. Det brede produktsortimentet byder bl.a. på pebermynteolie og andre æteriske olier, som findes til fordelagtige priser.

 
Hedenhus

Økologisk pebermynteolie 

Der findes hos Hedenhus et fint udvalg af pebermynteolie, til gode priser. Pebermynteolie bliver ofte benyttet indenfor kosmetik og aromaterapi, samt til slik som fx bolsjer. Pebermynteolien er specielt god til fremstilling af kosmetiske produkter, hvor den arbejder godt sammen med cremer, salver, pomader og meget andet. Den fine pebermynteolie kan have gode virkninger overfor kløe, hvor den har en kølende og rensende effekt, som fx kan være godt imod acne. Ligeledes kan pebermynteolien også anvendes til at lindre symptomer på forkølelse. Grundet den kraftige koncentration i pebermynteolien, skal den altid fortyndes inden brug, for at sikre at man undgår livsfarlige reaktioner. Derfor er det vigtigt at alt information læses nøje på hedenhus.dk, så du er sikret at produktet bliver benyttet korrekt.

Tidselolie til gode priser

Hedenhus byder også på tidselolie, som fås til gode priser. Tidselolie er en nyttig tilføjelse til enhver olie blanding, som fx cremer, lotion, massageolie, ansigtsolie og meget andet. Tidselolien går ind og reducere størrelsen på porerne i huden, og er derfor en god kombination sammen med fx cremer. Tidselolie fra Hedenhus arbejder specielt godt sammen med fx Hampefrøolie eller Hybenkerneolie, der sammen går ind og udjævner en fedtet hud, til en mere normal hudtype. Ligeledes er tidselolien god til anvendelse af massageolie, hvor den kan blandens med Jojobaolie, abrikoskerneolie, mandelolie, avocadoolie og olivenolie. Ønskes der mere viden og produktet virkninger og muligheder, kan der læses yderligere på hedenhus.dk.

Besøg Hedenhus allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye og lækre økologiske olier, til alverdens formål. Det kan være til forskellige cremer eller om du blot ønsker en lækker massageolie.

Kategorier