Et godt udvalg af æteriske olier og økologisk flydende olie kan findes hos Hedenhus

Hvis du leder efter en økologisk flydende olie eller andre spændende produkter inden for kosmetik, aromaterapi og velvære, er du kommet til det helt rette sted. For hos Hedenhus har de netop et stort udvalg af blandt andet æteriske olier i rigtig høj kvalitet. Så læs med her og bliv klogere på den spændende webshop.

 
Hedenhus

Æteriske olier er 100 % naturprodukter

Æteriske olier er ikke bare æteriske olier, og det er de heldigvis udmærket klar over hos Hedenhus, der er drevet af det passionerede, pålidelige og professionelle par, Dasha og Dan. Parret har siden 2015 drevet Hedenhus, der startede ud med at være et biavlerprojekt. Siden dengang er der sket meget for det jyske foretagende. Deres ufortyndede æteriske olier er nogle af deres allermest populære produkter, hvilket betyder, at de er 100 % naturprodukter. De kvalitetssikrede æteriske olier er desuden økologiske, og det store sortiment er både imponerende og unikt. Dermed kan du garanteret finde et par af de flasker, du leder efter – uanset om du er til rosenolie, sandeltræsolie, geraniumolie osv. Æteriske olier findes i en lang række blomster, træsorter, lægeplanter og frugtskaller.

Økologisk flydende olie i god kvalitet

Hvis du klikker ind på deres brugervenlige, velassorterede og intuitive webshop, hedenhus.dk, vil du nemt og hurtigt kunne bruge en hel aften på at gå på opdagelse i deres mange produkter, såsom hudplejeprodukter, bivoks, honning, smør og meget, meget mere. Et andet af deres allermest populære produkter er deres økologisk flydende olie. Også her er udvalget stort – så du kan uden tvivl finde en økologisk flydende olie, der matcher dine behov. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til nogle af deres produkter, som fx økologisk flydende olie, skal du endelig ikke tøve med at kontakte dem på telefon eller over e-mail. De besvarer nemlig alle henvendelser med et smil. Så køb en flaske økologisk flydende olie hos Hedenhus allerede i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.

Kategorier