Skobox.dk - Sko og sandaler til dame og herre online

På www.skobox.dk finder du alt i sko til hele familien. Vi forhandler et bredt sortiment af mange forskellige mærker og modeller, så der er noget for de fleste på Skobox.dk.

 

Billi Bi

Et af vores førende skomærker er Billi Bi, som er et unikt dansk design. Billi Bi producerer de flotteste sko og støvler, og de er fremstillet af det lækreste skind. Billi Bi går ikke på kompromis med noget. Pasformen i Billi Bi sko er helt perfekt, og de lange støvler passer perfekt rundt om benet. Alle Billi Bi støvler fås i forskellige vidder, så de passer til alle typer. På www.skobox.dk finder du vores meget populære Biker Boots - som er meget solgt for tiden.

Herre sandaler

I vores skosortiment finder man også et bredt udvalg af fodtøj til herre. I sortimentet finder du de meget praktiske og behagelige herre sandaler fra Rieker. Herre sandalerne er fremstillet af utrolig lækker skind, og der er påført to velcro remme, så man kan justere bredden af sandalen. I sandalerne fra Rieker er der nogle meget bløde indlægssåler og gode stødabsorberende såler. De gode såler gør, at herre sandalerne er yderst behagelige at have på. På www.skobox.dk finder du vores herre sandaler, som føres i flot brun olieret skind du eller flot sort glat skind. I Skobox.dk finder yderst behagelige sandaler til herre af bedste kvalitet.

Dame sandaler

På www.skobox.dk finder du også et udvalg af dame sandaler af den bedste kvalitet. De dame sandaler, som vi forhandler, er ligesom herremodellen fra Rieker. Sandalen har en dejlig blød stødabsorberende sål og er derfor yderst dejlig at gå med. Vi har to smarte slippers sandaler, og så har vi den mere traditionelle dame sandal, som egner sig godt som arbejdssandal, da den sidder godt fast omkring foden. På www.skobox.dk finder du de forskellige modeller af dame sandaler, og du vil helt sikkert kunne finde et par der vil passe til dit skoforbrug. Vi forhandler udelukkende lækre kvalitets sandaler som både sidder super godt på foden, og som man samtidig går godt i.

Kategorier