Sko og sandaler fra New Feet samt Green Comfort

Hos SeniorSalg.dk finder du et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre. Der er bl.a. fodtøj fra New Feet og Green Comfort i sortimentet.

 
SeniorSalg.dk

Køb New Feet sko hos SeniorSalg.dk

SeniorSalg.dk sælger mange flotte sko til ældre, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Når man kommer op i alderen, kan kroppen godt begynde at værke lidt og gøre ondt, og især fødderne og fodsålerne er noget, som mange har problemer med, når de bliver ældre. Men heldigvis er der mange forskellige smarte hjælpemidler og forskellige teknologier, som gør det lettere at klare sig igennem hverdagen. Der er bl.a. et skomærke, som hedder New Feet, som har lavet en masse forskellige modeller til både mænd og kvinder, som er speciallavede til den ældre fod. New Feet bruger de nyeste teknologier til at opnå den yderste komfort i deres sko og fodtøj. Der er mange forskellige slags sko og sandaler, fra New Feet i butikken. Læs mere om det store udvalg af super behagelige sko og støvler på hjemmesiden www.seniorsalg.dk, hvor du altid kan finde gode tilbud.

Alt inden for Green Comfort fodtøj

SeniorSalg.dk har også Green Comfort til salg i butikken, som også er et godt mærke at kende, hvis man leder efter komfortable sko, som både støtter og har stødabsorberende såler. Green Comfort bruger den såkaldte EnergySole, som er ekstremt stødabsorberende, og som giver den ultimative komfort. Deres sko, sandaler, støvler og hjemmesko er alle designede til at aktivere fodens både store og små muskler, og dermed øge blodcirkulationen rundt i foden. Der er mange forskellige smukke modeller, både til mænd og kvinder, og der er mange forskellige sandaler, sko, støvler og meget mere i udvalget fra Green Comfort. De laver nogle fantastisk komfortable designs, som støtter foden og giver anledning til smertefri spadseren og gang. Du kan helt sikkert finde de perfekte sko i butikken, og du kan være sikker på, at du nok vil synes godt om den beskyttelse, som de giver, uanset hvor ømme dine fodsåler måtte være.

Kategorier