Nyeste modeller i Nike sneakers

Besøg Rezetstore.dk og find dine næste trendsetting sneakers til en god solid pris og kompromisløs service på www.rezetstore.dk.

 

Nike sneakers

Nogle af de fedeste og mest populære sko du kan få i dag er Nike sneakers. Sneaker skoen fra Nike slog for alvor igennem i 70'erne efter mærket fandt på at forme bunden af sneakeren efter et vaffeljern og derved give meget bedre greb i vejen. Siden da er Nike sneakers gået fra at være sportssko til professionelle til at være en fortrukken sko til hverdagen. Navnet sneaker kommer af gummisålen som yderst lydløs sammenlignet med en traditionel sko fra den gang Nike introducerede deres første sneakers. Fordi den var så lydløs og nem at snige ubemærket rundt i, blev begrebet om Nike sneakeren skabt. I dag har Nike et bredt og populært sortiment af modeller som bliver solgt i både sports- og modebutikker i hele verden.

 

Rezet

På Rezetstore.dk har de både de klassiske Nike sneakers og nye modeller og designs fra det kendte mærke. De klassiske Air Max sko er næsten altid en del af sortimentet, men samtidig med det, tilbyder Rezetstore.dk også de nye anderledes modeller som for eksempel Air Pegasus, Roshe Run, Air Safari, Lunar Flyknit, Air Max 2014 og mange flere endnu. Det fede ved Rezetstore.dk er at, de har et bredt sortiment, men de har også super fed stil og er ofte blandt de første i Danmark til at have den næste store dille eller en speciel limited sneaker, som giver dig følelsen af at være unik. Fordi Rezetstore.dk er så skarpe på deres udvalg er man som køber altid tryg ved at et par nye sneaks ikke lige pludselig er allemandseje ugen efter.

Kategorier