Giantshoes.dk - Earth Spirit damesko online

På www.giantshoes.dk finder du et bredt udvalg af store sko og støvler til folk med lidt større fødder end normal. Vi forhandler både sko til damer og herrer.

 

Når man har store fødder, kan det være vanskeligt at finde smarte og moderigtige sko, da de ofte allerede er udsolgt i butikkerne. Andre skobutikker fører slet ikke fodtøj i store størrelser. Giant Shoes er din nye online skobutik, hvor du finder sko i store størrelser. Hos www.giantshoes.dk finder du et bredt udvalg af damesko heriblandt dame sko fra mærket Earth Spirit. Modellerne fra Earth Spirit er alle med ekstra bredde, støtte omkring fodleddet og med ekstra kraftige såler. Earth Spirit damesko fås i 41, 42 og 43. Vi har to modeller af Earth Spirit dameskone: den sorte ballarine og den traditionelle hyttesko med lynlås.  

Jomos sko

Giant Shoes er også storsælger af Jomos sko, som er gode kvalitets sko og støvler. Jomos damesko har de dejlige air komfort såler, som er yderst støddæmpende. Sålerne i Jomos sko gør, at man beskytter ryg, knæ og fødderne. Et par Jomos sko kan du have på hele dagen, næsten uden at du kan mærke, at du har sko på. Vi forhandler Jomos vinterstøvler og snøresko. Se vores udvalg på www.giantshoes.dk.

Sebago Docksides sko

På www.gianshoes.dk finder du også de praktiske Sebago Docksides sko til damer. Sebago Docksiders er den førende sejlersko mange steder i verden. Sebago sko er fremstillet af den samme gode kvalitet, som de startede med at producere sko i 1946. Hos Giantshoes fører vi Sebago Docksides sko både til damer og herrer. Se fx vores lækre røde Sebago hyttesko i blødt skind.

Mangler du et par nye lækre kvalitets sko i lidt større størrelser så tjek www.giantshoes.dk og køb dine nye sko her.

Kategorier