Bedre sikkerhed med et solidt pengeskab

Combicool.dk har tænkt på nye smarte måder hvorpå du kan sikre dine ejendele og vigtige genstande, og det er f.eks. via de praktiske pengeskabe du finder på hjemmesiden.

 

Pengeskabe med overvågningsfunktioner

Her er forskellige designs af pengeskabe, og forskellige størrelser og slags, som er med til at skabe rammerne for netop dit personlige behov inden for sikring af dine ejendele. Det kunne være værdipapirer, lige såvel som smykker eller bærbare computere eller Ipads eller blot uerstattelige minder som billeder eller data filer. Klik f.eks. ind på combicool.dk og se forskellige pengeskabe af mærket IndelB og læs mere om disse forskellige modeller og designs som combicool.dk tilbyder. Et smart nytænkende design inden for pengeskabe som du finder hos combicool.dk er f.eks. et pengeskab med en tilhørende smartbox. Det betyder at du via din computer kan følge pengeskabets aktiviteter. Det er en ny smart måde at følge med i sikkerheden om dine ejendele, og så kan det være så let som at følge med fra din computer. Klik ind på combicool.dk og læs mere om de nye smarte pengeskabe, og se de mange forskellige designs.

Køb pengeskabe hos eksperten Combicool

Når du kigger på de forskellige design inden for de forskellige pengeskabe hos combicool.dk findes der forskellige størrelser. F.eks. finder du pengeskabe fra 10 liter til 30 liter til 35 liter. Der findes også andre design, f.eks. 19 liter skuffe-design af pengeskabe som er lavet i et lidt mere eksklusivt design, som efterligner en skuffe, eller måske 13 liter kasse-design, som åbner op ad  en bordplade eller anden overflade og dermed ikke fylder i rummet, og er nem at skjule/inkludere i designet i kontoret eller lageret hvor den skal opbevares. Klik ind på combicool.dk og se de mange forskellige design, og få tilsendt pengeskabe til at beskytte dine ejedele, allerede i dag.

Combicool logo.PNG

Kategorier