Polterabend og firmaarrangementer i lydstudie

På hjemmesiden songbird.dk er det muligt at finde forskellige lydstudier rundt omkring i landet og booke dem til forskellige formål. Et af disse formål kunne eksempelvis være en polterabend. Polterabend i lydstudie er en del af de forskellige koncepter, som hjemmesiden udbyder.

 
songbird.PNG

BrudenSynger

Polterabend i lydstudie bliver på hjemmesiden kaldt for BrudenSynger. Det er med dette koncept, som Songbird har lavet, muligt at komme ind i et studie, på brudens polterabend. Her indspiller man brudens eller gommens yndlings sang eller en fælles yndlings sang, som man deler veninder eller venner imellem. Dette koncept skaber for det meste en masse grin og smil.

Konceptet polterabend i lydstudie også kaldet BrudenSynger er en populær aktivitet på hjemmesiden. Det er muligt også at finde andre koncepter, hvor man bruger lydstudiet sammen. Læs mere om disse forskellige koncepter på hjemmesiden. Her kan man blandt andet læse om forskellige firmaarrangementer, hvor det også er muligt at bruge lydsudierne.

FirmaetSynger

På hjemmesiden songbird.dk er det muligt at finde et stort udvalg af forskellige lydstudier rundt omkring i landet, som man kan benytte i forbindelse med forskellige arrangementer. Det er blandt andet muligt at bruge lydstudier til forskellige firmaarrangementer i lydstudie.

Hjemmesiden udbyder forskellige koncepter i forbindelse med at leje et lydstudie. Det er blandt andet muligt at bruge lydstudierne til polterabender og som allerede nævnt til forskellige firmaarrangementer. Firmaarrangement i lydstudie kaldes på hjemmesiden FimaetSynger. Dette koncept handler om at få firmaet i studiet, og det er som regel noget, man bruger i forbindelse med forskellige firmaudflugter og teambuilding.

Gå ind på hjemmesiden, hvis et firmaarrangement i lydstudie også kaldet FirmaetSynger lyder som en god idé til den næste firmaudflugt, som dit firma skal på. Der er selvfølgelig også andre koncepter, der er mulige at benytte sig af. Gå ind på hjemmesiden og læs mere om disse, hvis det har interesse.

Kategorier