Find et bredt udvalg af møbler og opbevaringsmuligheder til børneinstitutioner hos Ran-Play

Hos Ran-Play er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på skoleborde og Kubus reoler, som findes til gode priser.

Ran-Play

Skoleborde der passer til din skoles behov

Ran-Play er udbyder af en lang række forskellige skoleborde, som fås i en høj kvalitet. Ran-Play er et møbelværksted, som fokuserer på kvalitet, sikkerhed og godt håndværk. Her findes bl.a. de mange forskellige skoleborde, som er ideelle til stort set alt slags skolearbejde. Der findes fx skoleborde som er mobile, og har op til 16 opbevaringskasser, der giver rig mulighed for at opbevarer alle børnenes ting og sager. Da skolebordet mobilt og kan foldes ud, sikres borde som kan både bruges til leg, spisning, kreativitet og mange andre beskæftigelser. De mange forskellige skoleborde fås i alverdens størrelser, så der altid er mulighed for at finde det korrekte bord, til netop din skoles behov. Se udvalget på www.ranplay.dk og find din skoles næste spiseborde.

Kubus reoler i alverdens størrelser og farver

Der tilbydes hos Ran-Play også Kubus reoler, som fås til fornuftige priser. Kubus reolerne er perfekte til skoler og andre institutioner, da de er superfunktionelle med alle deres opbevaringsmuligheder. Kubus reolerne fås i alverdens størrelser og farver, så de altid kan passe ind i din fritidsinstitution. Alle Kubus reolerne er fremstillet i Danmark, og er lavet i FSC-mærket træ, som er meget miljøvenligt. Udviklingen af Kubus reolerne har haft stort fokus på form og funktionalitet, så reolerne bliver en naturlig og inspirerende del af børnenes hverdag. Med Kubus reolerne er der også gode kombinationsmuligheder, da de mange forskellige møbler passer sammen i former og farvekombinationer. De fleste møbler bliver leveret samlet, dog skal nogle samles delvist selv. Læs mere om produkterne på www.ranplay.dk, og find dine næste møbler.

Besøg Ran-Play allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye møbler eller opbevaringsmuligheder til din børneinstitution.

Kategorier