Find alt lige fra microcement bordplader til plankeborde og træborde hos Borghus Design

Hos Borghus Design kan du finde mange forskellige slags snedkererede møbler. Leder du efter microcement bordplader, et plankebord eller et træbord, så læs med her.

 
Borghus Design

Moderne microcement bordplader 

Borghus Design laver microcement bordplader og har mange forskellige varianter, som du kan vælge imellem. Microcement bordplader kan få mange forskellige farver, og hvis du vil have noget helt særligt, så kan de helt sikkert snakkes med om det. Der er nemlig mange forskellige muligheder, og hvis du kan lide nordisk design, rustikke overflade og lækker rå æstetik, så er det et godt sted at finde dine møbelsnedkere. For borghusdesign.dk er eksperter i ny nordisk æstetik og moderne design, og fra deres værksted i Aarhus laver de nogle fantastiske microcement bordplader, træborde med epoxy og meget mere. Microcement er super holdbart og slidstærkt, og det kan bruges i mange, mange år uden at blive slidt. Du kan være sikker på, at du nok skal blive glad for din bordplade i microcement, for den er så let at have og bruge, da den ikke slides og let kan rengøres med vand og sæbe.

Plankeborde og træborde 

Borghus Design sælger også plankeborde og træborde, og her har de nogle virkelig spændende designs også. De arbejder med de ny nordiske principper om, at materialerne er i fokus, og at de i høj grad kan tale for sig selv. Derfor bruger de store massive planker til at lave plankeborde og træborde, som virkelig får træet til at træde frem. Når du bestiller et plankebord eller træbord, så får du altså virkelig et unikt møbel hjem til dig, som bruger plankens unikke kvaliteter og særegenheder i designet, som lader træet træde frem og lader dets egne mønstre spille. Der er forskellige træsorter, og de er eksperter i holdbar behandling af træ, hvordan man får træårerne frem og den slags. De har desuden års erfaring med epoxy og bruger det på højest kreative måder i fx deres River Table, hvor en flod af indfarvet epoxy støbes ind i planken og skaber et helt specielt design.

Kategorier