Et smart sofabord og en fodskammel i god kvalitet kan købes hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup har alt i designermøbler i deres store outlet. Skal du bruge et sofabord eller en fodskammel, så læs med her.

 
ILVA Max Jessen Terndrup

Find det helt rette sofabord her

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du med sikkerhed finde lige det, du skal bruge af flotte designermøbler til gode priser. De har et enormt outlet med møbler fra mange forskellige møbelproducenter og designere og du kan uden tvivl finde inspiration i det store sortiment. Skal du bruge et sofabord, så er der mange flotte i udvalget bl.a. fra producenter som HAY og Hjort Knudsen, som begge i mange år har lavet funktionelle designermøbler til gode priser. Et sofabord er et vigtigt møbel i hjemmet, for når familien samles om aftenen efter aftensmaden og opvasken, og skal hygge sig i sofaen med fx et spil kort, et brætspil eller en god film eller serie på fjernsynet, så er det sofabordet, der er det centrale møbel. Det er der, brætspillet ligger eller der kaffekoppen står, når man læse avis eller sin bog i sofaen. Når man samles med vennerne for at snakke eller se en fodboldkamp, så er det der vinglassene eller øldåserne står.  

Komfortabel fodskammel

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du også finde en fodskammel, hvis du skal bruge sådan en. Der er mange forskellige mærker og designere, der har givet deres bud på puffen eller fodskamlen i tidens løb, og du kan bl.a. finde mærker som Gazzda, Skipper, HAY, Bruno Mathsson og Norr11 i butikken. En fodskammel er der du smækker benene op, når du efter en lang arbejdsdag sætter dig i lænestolen for at slappe lidt af. Det er dejligt at løfte benene, når man har stået på dem i lang tid, for det får blodet til at løbe mindre ned i fødderne og giver en afslappende følelse. Hvis du skal bruge en smuk fodskammel, der matcher din sofa eller lænestol, så kan du uden tvivl finde nogle smukke modeller i butikken, for der er en bred vifte at vælge imellem, og de er alle i bedste kvalitet.

Kategorier