Daily-Living.dk har alt i praktisk og flot opbevaring

En flot og praktisk måde at opbevare ting og samtidig pryde hjemmet på er med reoler. På Daily-Living finder du et stort udvalg af flotte reoler til hele hjemmet; både stuen, entréen og soveværelset. En anden måde at pryde hjemmet på er med et flot oliemaleri. Intet giver nyt liv til boligen som lidt vægkunst, og på www.daily-living.dk forhandles der over 100 forskellige oliemalerier – alle håndmalede og i kunstkvalitet.

 
Daily-Living.dk

 

Reoler til det hele

Uanset om det er bøger, planter, nipsting eller andet, dit hjerte banker for, så er en reol det perfekte møbel til at udstille og opbevare de ting, du holder af. Hos Daily-Living.dk har de bogreoler i mange størrelser, materialer og stilarter. I sortimentet finder du både bogreoler og gulvreoler, der er gode og egner sig til kontoret. Gulvreolerne kan ofte selv stå på gulvet, når de fyldes med ting, og der kommer vægt på, men man kan også vælge at montere den til gulvet, så den står stabilt og fast, og man undgår ulykker og sikrer dem for de mindre børn. Dertil kan du også finde en stigereol eller en bogreol, som passer godt ind i stuen, og hvor der er god plads til bogsamlingen eller brugskunst. Uanset om din stil er romantisk og lys, eller klassisk og moderne, så kan du altid regne med at finde en god, billig og praktisk bogreol på www.daily-living.dk.

Sæt et artistisk præg på hjemmet

Kunst i hjemmet er en rigtig god måde at personliggøre dit hjem på. Ved at vælge noget vægkunst du godt kan lide, og som afspejler din stil, er det med til at gøre dit hjem endnu mere hjemligt. På www.daily-living.dk finder du et stort udvalg af flotte og håndlavede oliemalerier inden for forskellige kategorier. De har alt fra abstrakte oliemalerier, hvor der er rig mulighed til beskuelse og individuel fortolkning, til oliemalerier med fine motiver af dyr, mennesker og blomster. Daily-Living.dk tilbyder oliemalerier til særdeles overkommelige priser, så du let kan sætte et artistisk præg på hjemmet uden at tømme kontoen.

Kategorier