Effektlageret leverer fiskeudstyr fra Westin og Zpey til din fisketur

Effektlageret er det helt rigtige sted at starte, hvis du er på udkig efter fiskegrej og udstyr til friluftsliv og outdoor. På deres webshop og i deres butik i Horsens finder du blandt andet fiskeudstyr fra anerkendte mærker som Westin og Zpey.

 

Tag med ud og fisk med agn, fiskestang og flydedragt fra Westin

Hvis du er glad for at fiske og ikke vil gå ned på udstyr, så kan du med fordel besøge effektlageret.dk, hvor du finder et stort udvalg af fiskeudstyr, blandt andet fra mærket Westin. Her er der virkelig noget for fiskeentusiasten, uanset om du er på udkig efter Westin fiskestænger, net, flydedragter, kasketter, tasker, eller forskellige typer agn, som eksempelvis woblere, spin-n-glow, jerkbait, spinners og blink. Deres hjemmeside er inddelt i et hav af kategorier, så du kan finde frem til netop det, du søger, i én af de mange underkategorier. Hvis du er på udkig efter udstyr af andre mærker end Westin, kan du også finde frem til disse brands i kategorioversigten. Derudover er der også god grund til at give deres hjemmeside eller butikken i Horsens et besøg, hvis du generelt er glad for at være udendørs. Udover fiskeudstyr har de også jagtudstyr samt fodtøj, beklædning og udstyr til friluftsliv generelt. Tøv ikke med at kontakte dem, hvis du har spørgsmål – der er en god chance for at de kan svare på det, da de har mere end 45 års erfaring med handel på området.

Zpey fluefiskerstang, fluehjul og skydeline – Find det på www.effektlageret.dk

Udover Westin fiskeudstyr har de også fiskegrej fra Zpey, der er kendt for deres særlige design på deres fluefiskerstænger. Udover Zpey fiskestænger finder du også skydeline, fluehjul og fingerguards under kategorien med dette mærke. Du kan dermed være sikker på at blive godt klædt på til fluefisketuren med udstyr fra Zpey, når du handler hos Effektlageret. Som en ekstra bonus har de prismatch på deres varer, hvilket betyder at de matcher prisen på en vare, hvis du finder et identisk produkt hos en anden dansk butik eller webshop til en lavere pris. Du kan læse meget mere om deres prismatch på www.effektlageret.dk, hvor du også kan gå på jagt i det brede udvalg af lækkert fiskeudstyr.

Effektlageret

Kategorier