Buer til den professionelle og fritidsentusiasten

Enhver bueskytte, hvad enten professionel eller fritidsentusiast, bør besøge Pamhule jagt og fiskeris store udvalg af buer og buegrej til buejagt. Se blandt andet deres fremragende udvalg af de elegante compoundbuer på hjemmesiden www.iversen-import.dk.

 

Compoundbuer

Compoundbuer er den perfekte redskab for personer som ønsker at kombinere bueskydning og præcisionsskydning. Compoundbuer er nemlig et yderst elegant instrument, der tillader justeringer på alverdens elementer for at skabe de bedste forudsætninger for et præcist skud. Hos Pamhule jagt og fiskeri fører man et stort udvalg af compoundbuer til jagt. De smukke compoundbuer er af højeste kvalitet hos Pamhule jagt og fiskeri, idet alle compoundbuer er fremstillet af kvalitetsbevidste producenter som Hoyt og Bowtech. En compoundbue kan og skal finstilles til den enkelte bruger, hvilket netop vidner om den videnskabelige tilgang der lægger bag de elegante compoundbuer. Besøg webshoppen på www.iversen-import.dk og se hele deres fremragende udvalg af flotte og smarte compoundbuer.

Buejagt

At gå på jagt med bue og pil besidder et dejligt historisk og naturligt element, som ingen anden jagttype kan tilbyde. Buejagt er dog samtidig en præcisionssport, da enhver bueskytte må have øje for forhindringer, vind- og vejrforhold, egen styrke, buens styrke og meget andet. Som bueskytte kan der derfor være god grund til at give sig selv de optimale omstændighed for en god jagt. Hos Pamhule jagt og fiskeri finder man de rette buer og det rette buegrej til buejagt. Alt udstyr til buejagt er fremstillet af dygtige producenter som Bearpaw, Hoyt, QAD, BCY og mange flere, hvilket vidner om den høje kvalitet af udstyr til buejagt der findes i deres sortiment. De mange forskellige former for udstyr til buejagt findes i webshoppen på www.iversen-import.dk, hvor man let og overskueligt kan finde det udstyr til buejagt man behøver.
Gør en god handel af udstyr til buejagt hos Pamhule jagt og fiskeri. I webshoppen på www.iversen-import.dk finder man hele det imponerende udvalg af buer og buegrej.

Pamhule

Kategorier