Stort udvalg af fyringsflis og træbriketter hos Den Gamle Brugs

Hvad enten man tænder op i sin brændeovn med flis eller med briketter, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra fyringsflis til træbriketter i særdeles god kvalitet. Man kan købe nu ved at klikke lige her på www.dgb-braende.dk.

 
Den Gamle Brugs

Fyringsflis i den bedste kvalitet

Hvis man er på udkig efter flis af god kvalitet, som man kan tænde op med i sin brændeovn, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig fyringsflis af den absolut bedste kvalitet og med en særdeles god brændværdi. Fyringsflis fra Den Gamle Brugs er nemlig hugget af hårdt træ såsom bøg, ask og eg. Det gør, at flisen indeholder mindre vand, end hvis det var hugget udelukkende af eksempelvis gran. På denne måde sikrer man, at fyringsflisen kan holde gang i brændeovnen ganske længe. Foruden at kunne bruges til at tænde op med, kan flisen også bruges til strøelse i eksempelvis en hesteboks. Man kan bestille allerede i dag ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Effektive træbriketter

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn på en måde, der giver en langvarig og hyggelig varme, så bør man helt sikkert overveje at tænde op med træbriketter. Hos Den Gamle Brugs forhandles der træbriketter i særdeles god kvalitet og med en rigtig god brændværdi. Når man tænder op med træbriketter, kan man med fordel bruge en smule kvas og lade spjældet stå åbent helt indtil flammerne forsvinder. På denne måde får man det optimale ud af gløderne, hvilket betyder, at man også vil kunne se forskellen på sin økonomi på længere sigt. Man kan læse meget mere om, hvordan man benytter briketter til at tænde op med ved at klikke ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Besøg www.dgb-braende.dk og køb alt fra flis til briketter til brændeovnen.

Kategorier