Stort udvalg af de populære mærker Ib Laursen og Chic Antique her

Mangler dit hjem stemning, så kan du helt sikkert finde inspiration hos Gabrielles.dk. Besøg dem her www.gabrielles.dk og find et skønt udvalg af service fra Ib Laursen og tekstiler fra Chic Antique, som uden tvivl vil gøre dit hjem stemningsfuldt og dejligt.

 
Gabrielles.dk

Ib Laursen

Gabrielles.dk er en skøn shop for dig, som elsker mode og godt design. De har samlet en række forskellige produkter fra de bedste mærker, der alle designer kvalitetsprodukter til hjemmet. Mangler ud for eksempel noget stemningsfuldt service, så har Ib Laursen udviklet en skøn serie af kopper med unikke detaljer. Kopperne er af porcelæn og kan fås med forskellige mønstre. Er du glad for det enkelte, så finder du en kop med fine, små, vertikale striber. Selve grundfarven har en varm hvid farve, mens striberne er i sort. De er perfekte, hvis du har meget ensfarvede service i forvejen. Klik ind her på linket www.gabrielles.dk og find de skønne kopper fra Ib Laursen.

Chic Antique

Er du også på udkig efter bløde designs, som kan skabe hygge omkring dig i hverdagen, så har Gabrielles.dk samlet de skønne serier af tæpper og andet tekstil fra Chic Antique. Chic Antique er kendt for deres feminine designgreb, som skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet. Dette kan du blandt andet gøre med deres skønne quiltet tæppe. Tæpper skaber et dejligt hjørne i sofaen med dets smukke blomster i røde og blå nuancer. Det er fremstillet i 100% bomuld og har en størrelse på 130 cm x 180 cm. Klik ind her www.gabrielles.dk og læs mere om det skønne quiltet tæppe med blomster fra Chic Antique.

Skab lidt ekstra hygge i hjemmet med kopper fra Ib Laursen og tæpper fra Chic Antique hos Gabrielles.dk. Besøg dem online her www.gabrielles.dk og lad dig inspirere af deres store udvalg af designs til hjemmet.

Kategorier