Smukke pendler som Marset Discoco og Nyta Tilt – da.lampefeber.com

Marset står bag mange kollektioner med lamper som fx Discoco, du kan læse mere om hos Lampefeber. Deres hjemmeside byder også på Nyta Tilt belysning fra vores naboer mod syd.

 
Lampefeber

Marset Discoco pendler med 35 blade

Marset er et brand med rødder i Barcelona, der ikke kun er populært på den iberiske halvø, men som danskerne og andre europæiske lande også har fået øjnene op for. Marset startede op som en familieejet virksomhed. Der er sket noget siden etableringen i 1940’erne, og i nyere tid har mærket vundet anerkendte priser for deres fantastiske design. Marset Discoco er en smuk og sprudlende pendel, der er kendetegnet ved et nedadvendt lys. Det, som først falder en i øjnene, er de 35 blade, der er symmetrisk og nydeligt fordelt omkring lampen. Discoco er belysning, som mange hænger over køkkenbordet eller i soveværelset, men også andre steder. Det er ikke én lampe, men en serie af pendler, der fås i forskellige størrelser og i forskellige prisklasser. Se også de andre moderne serier udover Discoco, som Marset står bag, via da.lampefeber.com.

Nyta Tilt lamper med et hæld forhandles hos Lampefeber

Nyta er et yngre mærke fra Tyskland, der på kort tid har vundet en del priser. Man forbinder mærket med Tilt pendlerne, der som navnet antyder, har et hæld, der åbner op for en hel ny verden af designmuligheder. Når lyset kommer fra en anden vinkel end direkte lodret, kan man leje med placeringen og selve skæret kommer også til at give en anderledes atmosfære. Nyta Tilt pendler er moderne og funktionelle, og de fås også i en del forskellige farver og forme hos Lampefeber. Hos Nyta har de passion for deres håndværk, og det ses hele vejen igennem deres lamper. Det er tydeligt, at der er tænkt meget over hver eneste detalje, selvom Nyta Tilt pendler fremstår enkle og minimalistiske. Udover pendler finder du også en række Tilt gulvlamper online på da.lampefeber.com.

Lampefeber sælger belysning af høj kvalitet fra Danmark, Europa og hele verden. Hvis denne artikel har vækket din interesse, så prøv at se billeder af Nyta Tilt og Marset Discoco pendlerne inde på hjemmesiden.

Kategorier