Shop en indendørs plantekasse, og bestil højbede med sneglekant

GRÖNFELD fører et flot udvalg af højbede med sneglekant i danske design. Der sælges også opbevaringsmuligheder til planter til brug indenfor som fx en indendørs plantekasse.

 
GRÖNFELD

Klik ind på gronfeld.dk, og find en indendørs plantekasse

En indendørs plantekasse er perfekt til at hænge op på en plantevæg fra GRÖNFELD, hvorved man let kan skabe en nydelig grøn oase. GRÖNFELD producerer altankasser til brug indenfor og udenfor i mange farver, og de er naturligvis perfekte til at hænge på altanen, hvad end man vil plante blomster eller krydderurter. Gro serien består af enkle plantekasser i aluminium i flotte farver. Hæng dem op på væggen, altanen eller plantevæggen, og nyd flotte planter og blomster rundt omkring i hjemmet. Find en vejrbestandig udendørs og indendørs plantekasse på gronfeld.dk, som egner sig til sukkulenter, kaktusser, blomster og mange andre planter. Se de flotte nordiske design fra GRÖNFELD.

GRÖNFELD – meget i højbede med sneglekant

Du kan købe enkle rektangulære højbede uden bund hos GRÖNFELD, men der sælges også højbede med sneglekant, bund og hjul via webshoppen. Der er nemlig mulighed for flere tilvalg. Sneglekanten beskytter mod dyr, der kravler op ad siden og æder planterne. Der er mange, der vælger modeller med bund og hjul, da man lettere kan flytte rundt på sine bede og beskytte dem mod ekstremt vejr. Kig på udvalget af højbede med sneglekant fra GRÖNFELD inde på deres hjemmeside. Inde på gronfeld.dk kan du shoppe de anerkendte Plant25 og Plant50 modeller, og du finder også ekstra store højbede. Der sælges modeller i simple former samt modeller med mere brudte linjer. Det er nemt at samle højbede med sneglekant, og du kan se en video inde på hjemmesiden, der går i detaljer med processen.

GRÖNFELD tilbyder et væld af indendørs plantekasser, højbede med sneglekant, hjul og meget andet. Klik dig ind på gronfeld.dk, og find altankasser, plantebakker, plantevægge og meget andet i skønne og minimalistiske design, der er fleksible. Der er benyttet materialer som jern og aluminium, og deres produkter er altid af en høj kvalitet.

Kategorier