Pillefyr og pilleovn som supplement til din varmepumpe fra Pilleovn.dk

Hos Pilleovn.dk er man specialister i MCZ pilleovne. Denne virksomhed er nemlig dansk eneimportør af Europas førende pilleovnsmærke — MCZ. Pilleovn.dk dækker ligeledes over virksomhederne MCZ Norden ApS, MCZ Service ApS og Aarhus Pilleovne ApS, der er en fysisk butik beliggende i Aarhus. Læs derfor videre her, hvis du vil høre mere om, hvordan en pilleovn kan blive et supplement til din varmepumpe.

 

Vælg pilleovn som supplement til din varmepumpe

Hos Pilleovn.dk mener man, at der er mange gode grunde til at bruge en pilleovn som supplement til din varmepumpe. For det første er en varmepumpe ikke super effektiv, hvis man har radiatorer i huset. Fordelingen af varme er nemlig ikke ensartet med radiatorer, idet varmen samles omkring apparatet og ikke når ud i alle hjemmets afkroge. Installerer du en pilleovn i forlængelse af din varmepumpe vil du i stedet opdage, at varmen bliver cirkuleret ud i rummene ved hjælp af en blæser. Den luft der allerede er i rummet varmes således op og tørres, sådan at luftfugtigheden tilmed bliver lavere. En anden fordel ved at installere en pilleovn som supplement til din varmepumpe er derfor, at risikoen for fugt og svamp formindskes. Installerer du en pilleovn i forlængelse af din varmepumpe vil du også opdage, at din elregning ikke bliver unødvendigt stor, især i de kolde måneder. Pilleovnen kan nemlig løfte temperaturen på tidspunkter, hvor varmepumpen ikke kan klare det hele selv!

Opvarm hjemmet med et pillefyr

En af dine andre muligheder hos Pilleovn.dk er et pillefyr. Et pillefyr er et både billigt og miljøvenligt alternativ til fjernvarme, når du ønsker at opvarme hele boligen. Denne type fyr benytter nemlig træpiller, der er er både vedvarende, økologiske og neutrale med hensyn til CO2-udledning. Et pillefyr kan tilsluttes din boligs allerede eksisterende varmeanlæg, sådan at det hurtigt kan varme vand op til både brugsvand eller opvarmning af bolig. Hos Pilleovn.dk forhandles to serier af pillefyr — Selecta og Performa. Begge modeller udmærker sig ved deres professionelle teknologi, der altid sikrer driftssikkerhed, materialekvalitet og et lavt forbrug af træpiller. Et pillefyr fra MCZ fås nemlig med en fuldautomatisk elektronisk styring, der gør det muligt for dig at tilpasse driften efter behov, hvilket er en af årsagerne til, at dit pilleforbrug formindskes. MCZ pillefyr er desuden attraktive, idet de nemt installeres og kommer med alt det udstyr de har brug for. Både cirkulationspumpe, trykekspansion og sikkerhedsventil er nemlig integreret i fyrene. Både pilleovne og pillefyr kan købes med eller uden installation, men fås altid med gratis fragt. Hvis du har brug for at se præcis hvordan en pilleovn eller et pillefyr fungerer i virkeligheden, kan du med fordel besøge www.pilleovn.dk eller et af deres showrooms i enten Aarhus eller Slagelse.

Pilleovn.dk

Kategorier