Køb smukke betonfliser hos Flise Bent

Søger du betonfliser til badeværelset så klik ind forbi www.flisebent.dk og hent masser af ny inspiration til kreative og smukke løsninger.

 
Flise Bent

Rustikt look med smukke betonfliser

Ønsker du et rustikt look men bor i en nybygget, moderne bolig, hvor det rustikke look ikke træder naturligt frem, kan du frembringe det med indretningen på anden vis. Et rustikt look fremhæver det landlige, rå og grove, hvilket kan gøres med for eksempel betonfliser eller betonlook fliser. Denne type fliser kan give dit hjem et strejf af nordisk indretningsstil, som er blevet populært langt ud over de nordiske landes grænser, fordi det er enkelt og funktionelt. Kombineret med det rustikke giver betonfliser din bolig et eksklusivt udtrykt, der signalerer styrke og personlighed. Betonfliser er ellers mest kendt som udendørsfliser men er i dag også hyppigt anvendt indendørs.

Stort udvalg af fliser til bad

Ønsker du at gøre dit badeværelseværelse mere rustikt, kan du derfor let gøre det med betonfliser til badet eller i hele badeværelset. Flise Bent fremhæver ud over den rustikke stilart også stilarterne klassisk, minimalistisk eller high tech, som hver især vil sætte deres helt eget præg på dine fliser i badet. Mens det klassiske sværger til glatte fliser i klassiske design og farver, er den minimalistiske stil gerne over i enkle og rektangulære fliser, hvor high tech stilen for eksempel har metalpartikler i glasuren. At vælge fliser til badet har derfor stor betydning for din fremtidige oplevelse og stemning på badeværelse. Lad det derfor ikke være tilfældigt, hvilken oplevelse du kommer til at give dig selv fremover, når du står og skal i gang med den helt store renovering og skal vælge fliser til badeværelset.

Mangler du betonfliser eller fliser til badet så tag en tur forbi Flise Bent i Herlev og få god rådgivning og masser af inspiration eller klik forbi deres hjemmeside www.flisebent.dk, hvor du samtidig kan prøve deres badeværelsesprisudregner og få en estimeret pris på dit drømmebadeværelse.

Kategorier