Køb brænde stablet i brændetårne

Mangler du brænde i store mængder? Hos Den Gamle Brugs finder du alle mulige former for brænde. Både fyringsflis, ovntørret brænde og brænde stablet i brændetårne.

 
Den gamle brugs.jpg

Fyringsflis med høj brændværdi

Har du brug for fyringsflis? Fyringsflis er fantastisk til at fyre med og meget fleksibelt. Fyringsflis er hugget af hårde træsorter som for eksempel bøg, eg og ask. Fyringsflis er super godt at fyre med, da det har en høj brændeværdi. Det skyldes at vandprocenten er lav i træet. Fyringsflis kan også bruges til andre nyttige ting end bare at fyre op. Det kan med fordel også bruges i stalde for dyr. Du finder fyringsflis hos Den Gamle Brugs til super skarpe priser og i en fantastisk kvalitet. Se hele udvalget af fyringsflis på www.dgb-braende.dk, hvor du også finder andre former for brænde.

 

Få dit brænde leveret i såkaldte brændetårne

Brænde fylder meget og kan meget nemt blive dyrt at få fragtet. Du kan desværre også ende med at skulle afsætte meget tid på at stable dit brænde, når du modtager det. Men bare rolig, det har Den Gamle Brugs taget højde for. Når du køber brænde hos Den Gamle Brugs, kan du få leveret det i såkaldte brændetårne. Brændetårne er en løsning med meget fleksibilitet og brændetårne kan spare dig masser af tid. Du kan både få brændetårne i asketræ og brændetårne i bøgetræ, samt andre træsorter. Køb brændetårne hos www.dgb-braende.dk og slip for besværet.

 

Ovntørret brænde

Hos Den Gamle Brugs finder du både brændetårne med ovntørret brænde og brændetårne med lufttørret brænder. Når du køber ovntørret brænde hos Den Gamle Brugs, skal du ikke bekymre dig om hvor vidt det er tørret ordenligt eller ej. Alt ovntørret brænde fra Den Gamle Brugs, er enten ovntørret i Den Gamle Brugs’ eget tørreanlæg eller hos velrenommerede leverandører. Se alt ovntørret brænde fra Den Gamle Brugs på www.dgb-braende.dk, hvor du også finder andre former for brænde end ovntørret brænde.

 

Den Gamle Brugs lægger stor vægt på at levere miljøvenligt brænde i en god kvalitet. Læs mere på www.dgb-braende.dk.

Kategorier