Her finder du bl.a. brændeklodser og 6 mm træpiller til skarpe priser

Vil man gerne kunne tænde op i sin brændeovn med god samvittighed med brændsel, der tager hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet brændeklodser og 8 mm træpiller af rigtig høj kvalitet. Man kan købe nu ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

 
Den Gamle Brugs

Brændeklodser til gode priser

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn med noget brændsel, der er produceret med omtanke for miljøet, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet brændeklodser af den bedste kvalitet. Brændeklodserne er produceret af overskudsprodukter fra produktionen af trægulve. I stedet for at smide det overskydende træ ud, sælges det altså som brændsel, og det er med til at skåne miljøet for yderligere produktion. Brændeklodserne består af bøgetræ, som har en rigtig god brændværdi, så man kan holde gang i sin brændeovn i rigtig lang tid af gangen. Klodserne forhandles naturligvis også til en rigtig god pris. Man kan købe allerede i dag ved at besøge Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

6 mm træpiller

Hvis man er på udkig efter brændsel af høj kvalitet til sin brændeovn, og man samtidig gerne vil kunne tænde op, hvor der er taget hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at købe 6 mm træpiller fra Den Gamle Brugs. 6 mm træpiller er nemlig presset sammen ved hjælp af damp og ikke ved brug af giftige bindemidler. Dermed tænder man ikke op med skadelige stoffer, som skader miljøet. Alle 6 mm træpiller, der forhandles hos Den Gamle Brugs, har naturligvis en god brændværdi, og de forhandles til de bedste priser. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online hos www.dgb-braende.dk forhandles der et bredt udvalg af diverse brændsel af rigtig høj kvalitet.

Kategorier