Find lysterapilamper og wake-up lamper hos Dansk Lysterapi

Lider du af vinterdepression og –tristhed, eller kunne du blot tænke dig et humørboost? Så kan det være værd at overveje en lysterapilampe, som kan forebygge både vinterdepression og booste dit humør. Det kan være lystterapi til kontoret i form af en desklampe eller en lysterapilampe i form af et vækkeur med lys. Hos Dansk Lysterapi kan du vælge blandt forskellige desklamper og wake-up lamper og finde den løsninger, der passer dig.

 

Køb en Lumie lysterapilampe og slip for vinterdepression

Når du anskaffer dig en lysterapilampe hos Dansk Lysterapi, så kan du vælge en Lumie lysterapilampe og være sikker på den bedste og højeste kvalitet. Med et væld af forskellige lysterapilamper fra Lumie, kan du vælge lige netop den lampe, som kan gavne dig mest fra morgen til aften. Det kan være en lampe til kontoret, til køkkenet, til bilen, e.l. Med en lysterapilampe fra Lumie kan du også være sikker på at kunne få lysstyrken op på 10.000 lux, som kan være med til at forebygge vinterdepression og vintertristhed. Det betyder også, at så længe lysstyrken er 2.500 lux eller derover, så kan det også være med til at booste dit humør og din koncentration. En lysterapilampe fra Lumie er endda godkendt som medicinsk udstyr. Skulle du sidde med nogle spørgsmål vedrørende et køb af en lysterapilampe, så kan du finde svar på www.dansklysterapi.dk og samtidig få hjælp og vejledning.

Udskift det vækkeuret med wake-up lamper

Som tidligere nævnt, så er wake-up lamper blot vækkeure med indbygget lys. Sagt med andre ord, så begynder wake-up lamper gradvist at øge lysstyrken, når det skifter fra nat til dag - lidt ligesom en solopgang. Denne funktion har flere gavnlige effekter, både når man skal vækkes og hen i løbet af dagen. Når du skal vækkes, så vågner du på en naturlig måde med en wake-up lampe, da den lyser soveværelset mere og mere op. Ligesom hvis du sov ude i naturen og vågnede af solopgangen. Denne funktion i wake-up lamper er med til at nulstille hjernens døgnrytme og vende kroppen stille og roligt til, at det er dag frem for nat. En anden væsentlig fordel ved wake-up lamper er, at de allerede fra morgenstunden er med til at forebygge vinterdepression og vintertristhed. Dermed vil du tidligt på dagen føle dig mere frisk og energisk. Du kan læse mere om fordelene ved wake-up lamper på www.dansklysterapi.dk og få hjælp og rådgivning til finde den helt rette lampe for dig.

Dansk Lysterapi

Kategorier