Travertin stene og stenvægge sikrer et kreativt og flot hjem

Hos Inpro A/S finder du et bredt udvalg af natursten, som fx travertin, skifer eller sandsten. Drømmer du om en flot stenvæg i dit hjem, så læs med om dine muligheder her.

 

 

 
Inpro A/S logo

Klassisk travertin sten

Inpro A/S sælger natursten til mange forskelige formål, og hvis du drømmer om et flot nyt køkkengulv, et flisegulv på terrassen, en stenvæg rundt om pejsen eller nye trappetrin udenfor, så kan du finde mange forskellige spændene muligheder i forhold til, hvordan man kan bruge natursten. Bl.a. har de et bredt udvalg af forskellige travertin sten, som er en klassisk sten, man historisk set har brugt som alternativ til marmor, da den er mere porøs og langt lettere at arbejde med, men stadig har en enormt god holdbarhed. Travertin changerer i lyse sandfarver med alt fra rødlige til gullige nuancer men med en beige base, og du kan finde mere eller mindre levende sten i sortimentet, alt efter, hvad du er ude efter. Stenen er generelt en levende sten, da den ikke er enormt homogen, men altid viser tydelige spil imellem farver og teksturer. Læs meget mere om travertinpå inpro.dk.

Stenvægge i portugisisk design 

Inpro A/S sælger også flotte stenvægge i portugisisk design. Den portugisiske stenvæg kender du nok; den er en masse mindre stykker sten i tykkelsen 5-10 cm, der ligger oven på hinanden, hver især med en længde på 20-40 cm, men de flugter ikke jævnt med hinanden men er lagt oven på hinanden, så nogen ligger længere inde og nogle længere ude end de andre. Der er forskellige muligheder med denne flotte slags stenvæg, og hvis du er interesseret, så kan du klikke ind på hjemmesiden og se forskellige gode eksempler på, hvordan sådan en kan bruges kreativt i hjemmet. Det er bl.a. populært at bygge op omkring ildstedet i stuen, eller som en halvvæg eller skillevæg imellem køkken og stuen. Der er mange forskellige muligheder, og du kan helt sikkert finde en flot løsning i samarbejde med de dygtige medarbejdere, som står til din rådighed, hvis du kontakter dem på hjemmesiden eller i deres showroom i Billund.

Kategorier