SevenSpoons har et udvalg af Damaskus knive og andre japanske knive

SevenSpoons sælger japanske knive, også kaldet Damaskus knive, i den højeste kvalitet. Læs mere her om de smukke kokkeknive.

 

Gør madtilberedningen bedre med Damaskus knive

Hvis du elsker at lave mad, så ved du også at en god kokkekniv er guld værd. Med Damaskus knive, vil du præcist kunne fornemme, at skarpheden af ens kniv, kan være altafgørende for madens præsentation. En tomat skåret med en sløv kniv kan slet ikke sammenlignes med en tomat skåret med en skarp kniv. Den sløve kniv kvaser ens løg i stedet for at skære dem. Det giver uskønne og ru løgringe, der hurtigere oxiderer og desuden sender det løgsaft ud i hele køkkenet. Med skarpe Damaskus knive, har du slet ikke disse problemer. SevenSpoons sælger smukke Damaskus knive, der er fremstillet i Japan med en skarphed, du slet ikke kan forestille dig. Definitionen på Damaskus knive er, at der er blevet brugt over 33 lag stål i fremstillingen, og sevenspoons.dk bruger ofte flere hundrede lag. De er desuden nogle af de eneste i Danmark, der producerer Damaskus knive, der er smedet af 365 lag stål efter San-Mai metoden. Deres smukke knive bliver fremstillet i Japan af japanere, der er eksperter i den flere hundrede år gamle tradition, som sikrer Japan førstepladsen i knivfremstilling. Hvis du søger smukke og vildt skarpe Damaskus knive i smukt design, så er det hos sevenspoons.dk, du skal kigge. De er eksperterne i Danmark.

Arbejd med skarpere japanske knive i køkkenet

SevenSpoons har et stort udvalg af smukke japanske knive fremstillet efter ældgamle traditioner og metoder. Japan har siden samuraiernes tid været førende inden for smedning af knive og sværd, og deres metoder er baseret på de samme principper. De smeder knivsbladene med mange lag karbonstål udenom et hårdt lag kernestål. Til nogle japanske knive bruges over 300 lag stål, og den proces er lang og kræver en stor ekspertise. Stålets opvarmning og nedkøling er centralt, for at opnå den ønskede hårdhed, og det kræver præcision og et stort kendskab til smedning. Efter smedningen af knivsbladet skal æggen slibes op og poleres. Denne proces er ofte længere end selve smedningen, og kan tage flere uger for en enkelt kniv. Denne proces får også det smukke mønster til at fremkomme og hvis poleringen ikke er god, kan det ødelægge smedens arbejde. Så i fremstillingen af japanske knive, er dette job mindst lige så vigtigt og kræver mindst lige så meget erfaring. Læs meget mere om fremstillingen af de japanske knive på sevenspoons.dk, hvor du også kan se udvalget af de mange smukke japanske knive. Der vil helt sikkert være en smuk kniv, som matcher din stil. Find dit helt personlige match på siden, med de mange smukke japanske knive.

SevenSpoons

Kategorier