Sådan får du dine vinduer til at se smukke og indbydende ud

Har du fundet de smukkeste gardiner, som bare venter på at blive hængt op i dit vindue, så kig med her, og få tips og tricks til at finde det flotteste tilbehør til dine gardiner. Uanset hvilken stil og smag du har, så vil du her finde inspiration, som vil pryde dine vinduer. Du vil ligeledes finde fine og matchende beslag, som vil klæde dine flotte stilfulde gardinstænger. 

 

Gardinstænger i messing, krom eller aluminium

Hos Moller-Mammen.dk finder du et stort udvalg af forskellige gardinstænger i forskellige materialer. Her kan du blandt andet finde ægte messingrør, som med sin herskabelige stil får dit vindue til at stråle om kap med solen. Alle gardinstængerne er i god kvalitet, hvor holdbarheden er i top. Du har ligeledes mulighed for at få stangen afkortet til lige præcis dine unikke mål. Det skrives blot under bemærkninger, når du betaler for varen. Nemmere bliver det ikke at få gardinstænger, der passer til lige netop dine vinduesmål.

Knager og kroge

Ønsker du en gennemført stil og indretning i dit hus eller lejlighed, så har du mulighed for at finde samme materialer til knager og gardinstængerne i køkkenet. Du kan mixe og matche og finde dit unikke touch. Det er bare at gå på jagt i det store udvalg. Du finder det hele hos moller-mammen.dk, hvor du både kan finde knagerækker, dobbeltkroge, hattekroge og meget andet. Er du lige flyttet i nyt hus, og mangler forskellige ting til hjemmet, så finder du her alt lige fra dørslag og nøgleskilte til brusere og bruserslanger samt meget andet.

Moller-mammen.dk er en gammel isenkræmmerforretning, som i over 100 år har troet på, at vejen til tilfredse kunder, er altid at levere en god oplevelse gennem et stort varesortiment. Her vil det blandt andet være muligt at finde gardinstænger.

Badeværelsesudstyr

Hos Moller-Mammen kan du finde en masse flot udstyr til dit badeværelse. Her finder du alt lige fra stænger til bruseforhænget, toiletrulleholder, knager til håndklæderne, tandbørstekrus og meget andet. Du kan tilmed få mange af tingene som selvklæbende varianter, så du slipper for at skulle bore huller i væggene. Så uanset om du er den rutinerede gør-det-selv-type eller om du er nybegynderen, så kan alle være med, hvis der hurtigt skal udskiftes en knage eller en toiletrulleholder.

pexels-sindre-fs-950054.jpg

Kategorier