Kaffe plakat og plakater til badeværelse fra Pluma Posters

Plakater får både dig selv, dine nærmeste og dine gæster til at standse op et øjeblikKaffe plakater passer til ethvert moderne køkken, og som noget nyt er det populært med plakater til badeværelset. Læs om kaffeplakaten med lærerige billeder om kaffetyper og den fantastiske mokapot. Wellness og fjernelse af bekymringer får du på plakater til badeværelse, og billedrammer er et must-have til de to rumtil plakater fra Pluma Posters.

 

Find en kaffe plakat til dit stilfulde køkken

En kaffe plakat er næsten holdt helt i sort/hvid, dog med et touch af gult og brunt. De er enkle i stilen og vil passe ind i nyindrettede køkkener. Din kaffe plakat er printet på 235 grams højkvalitets satinpapir. Har du en stil med træ, kan du vælge billedrammer i egetræ, ellers er sorte rammer flotte til plakaterne, og de hvide giver elegance. Køb en ramme til beskyttelse af kaffe plakaten. COFFEE GUIDE er en kaffe plakat der har 6 stilrene glas og en populær kaffetype i hvert glas. Du ser, hvordan en kaffe latte adskiller sig fra en flatwhite og en cappuccino, og hvilken drik der har et lag, som hverken er kaffe eller mælk. En kaffe plakat med en moka pot signalerer, at her bor en livsnyder, der tager sig tid til at lave en ordentlig kop kaffe.

Wellness plakater til badeværelse

Du har givet dit køkken et pift, og nu kommer turen til dit moderne badeværelse. Du får plakater til badeværelser i 9 skønne farver: gammelrosa, grøn, gul, irgrøn, laks, lilla, lyserød, sort/hvid og turkis. Det kan anbefales at vælge to plakater til badeværelset med positive budskaber, som gør dig gladere. Når du har valgt plakater, så husk også at købe billedrammer for at beskytte dine plakater til badeværelset mod fugt. Blandt plakater til badeværelser er "Wellness, Unwind, Relax, Breathe" særligt positiv. Den gør dig opmærksom på, at du har fortjent velvære og at gå ned i gear og trække vejret helt ned i maven. Plakaten er vist i gammelrosa, og du kan vælge den i en af de 8 andre farver. I samme tråd er WashYourWorriesAway. Tænk at kunne vaske hænder, og så forsvinder dine bekymringer, fordi du forestiller dig, at du tackler dem. Plakater til badeværelser giver dig nyttige budskaber, og har du brug for netop dette, så bestil de rette budskaber hos pluma.dk.

Besøg Pluma Posters og se deres fantastiske udvalg af plakater til badeværelse, køkken og andre områder. De er både flotte og praktiske, og kan leveres mellem 1-2 hverdage.

Pluma Posters

Kategorier