Køb rhododendrum sphagnum og rhododendron planter hos Rhododendron-Haven

Køb rhododendron online i den enorme netbutik fra Rhododendron-Haven. Hos denne erfarne specialplanteskole finder du rhododendron af enhver art, og bestemmer selv om du vil handle online eller hos den fysiske planteskole. Omkring 70% af sorterne dyrkes i eget havecenter, og du finder derfor et bredt udvalg af alt fra Rhododendron planter til rhododendron sphagnum hos Rhododendron-Haven i Tørring.

 

Gør det bedste for bedene med rhododenron sphagnum

Rhododendron sphagnum er en vigtig investering i forlængelse af ethvert indkøb af planter. For at en Rhododendron sphagnum skal kunne kategoriseres som god, skal den være lys, klumpet og knolde skal kunne tydeligt mærkes, når man føler på den hårdtpressede pose. Omsætningsgrad er en teknisk betegnelse brugt om farven på forskellige typer Rhododendron sphagnum. En god Rhododendron sphagnum ligger på mellem 50 og 60 g/l, hvorimod en Rhododendron sphagnum mellem 80 og 100 g/l er mindre velegnet, idet den er hvad man betegner som meget omsat. Grunden til at Rhododendron sphagnum bør være klumpet, hænger sammen med, at den skal kunne fungere som depot for både vand og næring. Hvis sphagnum ligner jord, er det derfor ikke nødvendigvis så god som den kunne være. Find billige poser med sphagnum i forskellige størrelser hos Rhododendron-Haven og gør en god handel allerede i dag!

Vælg de bedste rhododendron planter til haven

Hos Rhododendron-Haven har man mere end 50 års erfaring med handel af rhododendron planter og derfor godt styr på planternes behov og optimale forhold. Rhododendron planter er delt op i en række forskellige underkategorier, der alle forhandles hos Rhododendron-Haven eller på www.rhodobutik.dk. Vildarter er en form for rhododendron, der vokser vildt i naturen. Deres løv kommer i et væld af størrelser og former, hvor nogle blade kan blive op imod 90 cm lange. Denne type af rhododendron planter er flotte af udseende og perfekte til dig, der holder af spændende og anderledes løv. Hybrider er rhododendron planter, hvor to eller flere planter er krydset. Disse er menneskeskabte rhododendron planter, der er udviklet med fokus på blomstring. Disse blomstrer derfor i en ung alder og er særdeles hårdføre, hvilket gør dem modtagelige overfor det danske klima. Stedsegrønne, delvis stedsegrønne og løvfældende er tre andre kategorier, der går på tværs af de førnævnte grupperinger. Stedsegrønne er grønne hele året, hvorimod delvis stedsegrønne taber noget af løvet, men beholder den øverste roset. Løvfældende rhododendron planter taber til gengæld alt løv i vinterens kolde måneder.

Alt dette læser du meget mere om på www.rhodobutik.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i det store sortiment af blomster eller tilbehør dertil, som altid leveres til faste lave billige priser.

Rhododendron-Haven

Kategorier