Køb LED strips eller LED panel hos Lite-House

Lite-House er til dig, der leder efter specifikke ønsker indenfor belysning. Er du for eksempel på udkig efter stilrene LED paneler til din nye bolig eller arbejdsplads, fås mange modeller i flere forskellige størrelser. På www.lite-house.dk forhandles derfor mange typer belysning, der egner sig til både kontorer, private eller institutioner.

 
Lite-House

LED panel til kontoret giver næsten naturlignende lys

Et LED panel er blevet et populært valg som belysning til kontorer og lignende rundt om i landet. Stilmæssigt er et LED panel nemlig ganske diskret, da den ensartede lysende overflade nærmest fungerer som en usynlig lyskilde. Et LED panel fra Lite-House kan derfor belyse mange kvadratmeter ad gangen i behageligt og naturligt hvidt lys. Man kan næsten sammenligne et LED panel med et ovenlysvindue, som så mange mennesker elsker. Et LED panel kan også sagtens installeres i private hjem, men man bør dog være en del mere forsigtig, da det høje lumen tal ofte virker for sterilt i det fleste boliger.

 

LED strips med RGB belysning til private hjem

Til privat brug kan LED strips være en bedre løsning, da de ofte er mere hyggelige og beroligende. Hos Lite-House forhandles derfor de nyeste produkter under kategorien LED strips. De fås blandt andet i forskellige farver, men også i forskellige styrker. Du kan derfor nemt få fingrene i LED strips med enten varm hvid, kold hvid eller RGB belysning, samt i enten 12, 24 eller 230 V. LED strips fra Lite-House kan desuden strækkes i op til 100 meter uafbrudt. Derfor kan der snildt trækkes flotte lysgange i enten haven eller under køkkenskabene. Har du brug for LED strips på specialmål eller med en ekstra lang tilledning, er dette også en mulighed, der bare kræver at du kontakter webshoppens kundeservice.

 

Find informationer om kundeservice på www.lite-house.dk, og gå samtidigt på opdagelse i de mange fantastiske muligheder indenfor både indendørs og udendørs belysning.

Kategorier