Inspiration til indretning af børneværelset

Står du og mangler idéer til, hvordan dit barns værelse skal indrettes og gøres pænt? Så kommer der her nogle gode bud på, hvordan du nemt og enkelt kan gøre værelset unikt, personligt og stilfuldt. Du kan med ganske få virkemidler skabe store julelys i øjnene hos dit barn. Det kræver ikke meget at skabe en god stemning, samt at give værelset overskuelighed og orden for barnet, så legen bliver både bedre og nemmere.

 

Rolige farver og styr på legetøjet

Et børneværelse er ikke kun et sted, hvor der skal være sjov og leg. Det er også stedet, hvor barnet skal finde tryghed, falde til ro og lægge sig til at sove om aftenen. Derfor er det ikke kun pænt og stilfuldt at vælge rolige og ensartede farver, det er også behageligt. Derudover er det en god idé at skabe orden og struktur ved at organisere barnets legetøj i forskellige kasser, som nemt kan hives frem, når der skal leges, men som samtidig kan skabe ro og overskuelighed for barnet. Det kan for et barn være meget svært at sætte gang i legen, hvis der er for mange ting, og hvis barnet ikke ved hvor legetøjet er. Derfor er det praktisk og smart for barnet, at legesagerne har faste pladser.

Smuk og unik pynt til væggene

På et børneværelse hører der også nogle pæne billeder til på væggene. Flot pynt til væggene, skal gerne være et billede, som barnet kan blive ved og ved med at kigge på og gå på opdagelse i. Med en alfabet plakat fra etlilleatelier.dk, er der flotte abc plakater, hvor barnet kan øve sig og lære alfabetet ved at kigge på de søde dyr. De er æstetisk smukke med skønne motiver, som barnet vil elske at ligge og kigge på fra sin seng.

Billeder med charme og karakter

På etlilleatelier.dk kan du gå på opdagelse og finde mange søde børneplakater med dyr. Det er billeder, som er inspireret af naturen og giver ro at kigge på. Billederne er i rolige farver og stemningen er eventyrlig og legende. Her kan du finde dit barns yndlingsdyr, og overraske ham eller hende med et flot billede i fødselsdagsgave eller julegave. Det vil både sprede glæde og smil hos dit lille barn.

364051654_771554521489920_1837131713938242222_n.jpg

Kategorier