Industrikøkkener og skurvogne til beboelse. En gennemgang af mulighederne på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S har leveret modulbyggeri lige til døren hos kunderne i over 30 år. Læs mere om bl.a. leje af et klar-til-brug industrikøkken samt skurvogne til beboelse på siden.

 
FOCUS Moduler A/S

En nem mulighed for et komplet industrikøkken

FOCUS Moduler A/S har i over 30 år været førende på det danske marked inden for modulbyggeri samt salg og leje af skurvogne, mandskabsvogne, toiletvogne, kontorpavilloner, beboelsesvogne, modulhuse og meget mere. De har også et industrikøkken, som kan leveres, sættes op og være klar til brug lynhurtigt og hvor du kan lave mad til enormt mange mennesker. Det leveres med alt køkkeninventar, emhætter, komfurer, grill, ovne, industriel vaskemaskine, grøntsagsrum, kølerum og meget mere. Det er en super løsning, hvis du skal lave mad til enormt mange mennesker på en festival eksempelvis, hvor man faktisk har brug for et industrikøkken for en kort periode. Det er et industrikøkken af bedste kvalitet og alt inventaret er i perfekt stand. Det kan leveres som totalentrepriser, hvor alt sluttes til, kobles op på vand og el, og simpelthen er klar til at gå ind i og lave mad til flere hundrede mennesker. Læs mere på focusmoduler.dk.

Skurvogn til beboelse. Kæmpe udvalg hos FOCUS Moduler A/S

Hos FOCUS Moduler A/S kan du også finde skurvogne til beboelse, både til midlertidigt og permanent ophold. En skurvogn til beboelse kan bruge til mange forskellige formål, og skal du fx bruge en løsning til at genhuse beboerne i en ejendom, som skal renoveres eller bygges, så er det en super løsning. Nogle gange skal større boligkomplekser renoveres og alle beboere skal på skift genhuses i flere uger eller endda måneder, og dertil skal man selvfølgelig have gode alternative midlertidige boliger at tilbyde dem, for at det ikke skal blive for utåleligt. Det kan være hårdt at flytte en hel familie sammen på langt mindre plads i en ussel vogn, hvor de skal bo i månedsvis imens deres 4-værelses lejlighed renoveres, men med skurvognene til beboelse fra FOCUS Moduler A/S får du virkelig kvalitetsløsninger, som egner sig til ophold og beboelse. Læs om de forskellige gode skurvogne til beboelse på siden.

Kategorier