First Floor Copenhagen tilbyder et bredt udvalg af New Yorker døre og vægge

Skal det være moderne, så skal det være New Yorker looket. Det ved de om nogen hos First Floor Copenhagen, der er et danskbaseret design & produktionsvirksomhed, der har stor erfaring med diverse former for New Yorker væg- og dørløsninger. Hos dem finder du en stil, der er både simpel og tidløs på den helt rigtige måde. Så skal du have moderniseret på den rigtige måde i hjemmet, så kig ind forbi firstfloorcph.dk og lad dig inspirere. 

 

 

First Floor Copenhagen logo

Smuk New Yorker dør 

Der ikke noget som en flot New Yorker dør, som kan pifte et hus eller lejlighed op. Det ved de hos First Floor Copenhagen, der tilbyder en New Yorker dør som både enkelt, dobbeltdør, skydedør eller som brusedør. Ligegyldigt hvad du vælger, så får du med en New Yorker dør fra dem, et indretningsobjekt, der udover at være æstetisk flot også har en brugbar funktion, såsom at afskærme for lyd, lugt mm. Med en New Yorker dør kan du faktisk også lave et ekstra rum i din bolig, hvor lyset alligevel kan få lov til at trænge igennem. Dette gælder også, hvis du vælger at få sat matterede ruder i din New Yorker dør. Så står du og overvejer, om dette kunne være en løsning for dig, så tag og kig ind forbi og tag en snak med det kompetente team hos First Floor Copenhagen. 

New Yorker vægge resulterer i et flot rum 

Der er ikke noget som et stort rum, hvor det naturlige lys virkelig kan få lov til at oplyse rummet og få sin plads. Dette kan du få til at ske, ved at få opsat flotte New Yorker vægge fra First Floor Copenhagen. Hos dem, ved de nemlig alt om New Yorker vægge, om det så er enkeltfag, to fag eller en New Yorker vægge løsning til dit badeværelse, så klarer de det. Det smarte ved New Yorker vægge er, at du kan afskærme og opdele et rum, uden at gå på kompromis med lysgennemgangen i dit hjem, samtidigt med lyd og lugt ikke kan bevæge sig rundt i hele hjemmet. Du vil lynhurtigt opleve en kæmpe ændring ved at sætte New Yorker vægge op, og du vil med sikkerhed ikke fortryde det. Så tag og kig ind forbi hjemmesiden, og se, hvad der kan lade sig gøre hos dig.

Kategorier