Find de smukkeste fliser i marmor og skifer fliser hos Inpro A/S

Inpro A/S har mange forskellige smukke fliser i marmor og andre smukke naturstensfliser som fx skifer fliser. Læs mere her.

 
Inpro A/S

Smukke fliser i marmor

Inpro A/S er eksperter i natursten, for de har importeret og solgt natursten i snart 20 år og har tætte samarbejder og kendskab til mange forskellige stenbrud over hele verden, hvorfra de importerer super smukke og specielle sten til dit badeværelse, dit køkken eller din terrasse. Du kan bl.a. finde mange forskellige smukke fliser i marmor i butikken, og de kommer fra hele verden. Marmor kommer i mange forskellige smukke farver. I Danmark er vi mest til de sorte, hvide eller lyse cremede farver, men faktisk findes der også grøn og rød marmor fx, og fliser i marmor med forskellige farver, der blander sig i det særegne marmor-mønster. Stenen kommer fra hele verden, og især Italien, Grækenland, Israel og Kina har nogle smukke typer. Hvis du skal bruge smukke fliser i marmor, så kan du få omgående levering i hele Danmark, og du kan være sikker på at få et produkt i høj kvalitet. De er stort set uopslidelige og ser smukkere og smukkere ud for hvert år der går.

Skifer fliser

Hos Inpro A/S kan du også finde smukke skifer fliser. Skifer er en sten, som er naturligt lavdelt i nogle meget ”lige” lag, altså når du piller den fra hinanden, så kommer den i nogle helt smukke og flade stykker med en lettere ujævn overflade. Det gør den perfekt til fliser, og hvis du skal have nogle super smukke skifer fliser, så kan du helt sikkert finde dem i butikken, hvor der er mange forskellige typer at vælge imellem. Det er en sten, som kan være mere eller mindre mørk og mere eller mindre grøn, og du kan helt sikkert finde lige den sten, du drømmer om. De kan bruges indendørs med fordel, hvor de vil se enormt smukke ud i fx badeværelset. Udendørs er der risiko for at de bliver for varme om sommeren.

Kategorier