Find alt lige fra en eksklusiv New Yorker væg til minimalistisk badeværelsestilbehør hos First Floor CPH

First Floor CPH er kendt for deres elegante New Yorker væg, men laver også smukt badeværelsestilbehør, som du kan læse om her.

 
First Floor CPH

Minimalistisk badeværelsestilbehør 

Hos First Floor CPH kan du finde dansk minimalistisk design i stål og glas. De lader sig inspirere af gamle industrielle bygninger i New York, som blev indtaget af kunstnere og studerende og indrettet til atelierer og kunstnerboliger. De laver bl.a. glasvægge og -døre, men også brusekabiner og badeværelsestilbehør. Hvis du kan lide smukt, elegant og tidsløst design, så er det måske lige noget for dig med en smuk håndklædeholder i badeværelset, som giver det elegante look, som pulverlakeret rustfrit stål har. De laver også en eksklusiv sæbeholder til badet, hvor du kan stille dine sæber og shampoos, som også er lavet i rustfrit stål, som er pulverlakeret hvid eller sort. Af badeværelsestilbehør kan også nævnes den lille smart håndsæbeholder, som monteres på væggen og som holder en håndsæbeflaske med tryk-funktion på en virkelig elegant og minimalistisk måde. Tjek deres badeværelsestilbehør ud på firstfloorcph.dk og lad dig inspirere til, hvordan du skal indrette dig.

Eksklusiv New Yorker væg

Hvis du har store åbne rum hjemme hos dig eller på arbejdspladsen, så har du måske oplevet, hvordan lyd og duft kan være til gene. Det er moderne med store åbne rum for lysets skyld, men det er ikke altid det smarteste og faktisk heller ikke det hyggeligste. Du kan imidlertid inddele dine rum med en New Yorker væg, som lader al lyset trænge igennem, men som isolerer duften af mad fra et køkken eller lyden fra et fjernsyn. En New Yorker væg fra www.firstfloorcph.dk består af mange glasruder med sorte stålsprosser i bedste New York stil. Du kan bestille en New Yorker væg med så mange fag, du ønsker. Du kan også bestille med eller uden dør, for der er mange forskellige muligheder for selv at bestemme, hvordan det skal se ud. Der er også forskelligt glas at vælge imellem, både tykkere og tynde i forhold til, hvor meget lydisolering, man ønsker, men også forskellige farver.

Kategorier