VLJ-privatfly udlejes hos Private Jet Partner

Ønsker du at leje et privatfly? Du har muligheden hos private-jet-partner.dk, som kan levere alt fra VLJ’er (Very Light Jet) til privat helikoptere og passagerfly. Slip af med begrænsningerne, og oplev den sande frihed. Når man først har prøvet at flyve med privat jet, er det umådeligt svært at gå tilbage igen.

 
Private Jet Partner

Direkte uden besvær med privatfly

Private Jet Partner har luftfartøjer til udlejning, som findes gennem deres store netværk. Rejsebureauet eller brokeren, som firmaet er, skaffer dig de bedste forbindelser og aftaler. Det betyder derfor, at du kan komme med en hvilken som helst forespørgsel. Er det fornøjelse eller forretning? Book både privatfly til golfture, jagtrejser og Formula 1, eller find det næste erhvervsfly lige frem til mødet. De er specialister i at arrangere en hvilken som helst type rejse med privatfly.

VLJ - et omkostningseffektivt fly

Et VLJ-fly er en mindre type, der ikke kræver meget landingsbane. De kan lette fra blot 3.000 fod, hvilket åbner op for en stor del af de asfalterede mindre flypladser i Danmark. Derfor er VLJ også særligt egnet, hvis man har et stykke til den nærmeste almindelige lufthavn, hvilket er tilfældet for mange områder i Danmark. Normalt vil en VLJ være i stand til at transportere 4-6 personer frem, og flyet kan styres af blot én pilot. Dette sikrer lavere driftsomkostninger og giver en komfortabel og punktlig rejsemulighed, når den øverste ledelse skal af sted på forretningsrejse. VLJ-flyet mangler nemlig ikke noget på farten. Med en hastighed på 600-700 km/t er det langt hurtigere end andre mindre fly og egner sig perfekt, når man skal lynhurtigt frem ved en kort rækkevidde. Vil du leje et VLJ fra Cessna, Honda, Embraer eller andre producenter? Så forhør dig hos private-jet-partner.dk, som kan tilbyde luksusflyvninger med denne type. Når det kommer til lufthavnsfleksibilitet og punktlighed, så er den svær at stikke.

Lej alle typer privatfly hos private-jet-partner.dk inkl. VLJ, passagerfly og turbopropfly.

Kategorier