Superheltenlegetoej.dk: Her finder du både Super Mario merchandise og Harry Potter tryllestave

Hos Superhelten Legetøj kan du finde et stort udvalg af merchandise og legetøj fra kendte fantasy universer. Læs bl.a. her om udvalget af Super Mario merchandise og om Harry Potter tryllestave.

 
Superhelten Legetøj

Vælg din egen Harry Potter tryllestav hos Superhelten Legetøj

Harry Potter er nok en af de allermest kendte fiktive karakterer i hele verden, skabt af den britiske forfatter J. K. Rowling, som af nød skrev det første bind på servietter fra en café, da hun ikke havde en klink. Siden er hun blevet en af de rigeste forfatterinder i verden og hendes ikoniske bøger er blevet filmatiseret i mindst lige så populære film. Da Harry først skal til Hogwarts, skal han først have en tryllestav, og det foregår hos Ollivander’s i Diagonalstrædet for ham såvel som for de fleste andre troldmænd og hekse i universet. Hos Superhelten Legetøj kan du finde autentiske Harry Potter tryllestave fra alle dine helte. De har selvfølgelig Harry Potters tryllestav, men også Voldemorts, Dumbledores, Yusuf Kamas, Cho Changs, Sirius blacks etc. Der er mange forskellige spændende at vælge imellem, og hvis du har en yndlingskarakter, så køb dennes flotte tryllestav på superheltenlegetoej.dk, hvor du kan finde mange forskellige tryllestave fra Harry Potter.

Super Mario merchandise med alle de kendte figurer

Superhelten Legetøj har et kæmpe udvalg af merch fra dine yndlingsfilm, konsolspil, tegneserier etc. De har fysiske butikker på både Østerbro og Frederiksberg, men også en kæmpe webshop på www.superheltenlegetoej.dk, hvor du kan finde merch og legetøj. Hvis du er en af de mange unge og voksne, der har spillet Super Mario enten på din Nintendo 64 i 1985, på din Nintendo Wii i 00’erne eller på din Playstation 5 i begyndelsen af 2020’erne, så tjek det kæmpe udvalg af fedt Super Mario merchandise, som findes på siden. Der er både flotte hurtige biler fra Mario Carts, udklædning, tøj, høretelefoner og meget mere merchandise fra Super Mario i udvalget. Det sjove univers med glatte bananskralder, store røde fluesvampe, kødædende planter og skildpaddeskjold har tryllebundet mange i dets 35 års levetid. Se hele udvalget af Super Mario merchandise på siden, hvor du helt sikkert vil blive inspireret.

Kategorier